Мастило и Hayes & Y ще открият Spirit Of Burgas 2015


Мастило и Hayes & Y ще открият Spirit Of Burgas 2015

3804

Мастило и Hayes & Y са двете групи, които ще открият събитията на главната сцена на Spirit Of Burgas 2015.

Виктория Терзийска (на снимката) и Ко. ще свирят преди вече обявените Robbie WilliamsMilow и Stereo MCs на 7 август. Първa на сцената във втория ден пък ще излезе една от най-бързо прогресиращите инди рок банди в БългарияHayes & Y.

Група Мастило е една от най-популярните наши поп/рок формации. Едва ли има човек в България, който да не е чувал песните "В двореца съм сама", "Моите кафеви очи" или "Онова момиче". Групата се откроява със стила си, както и с факта, че на фронта ѝ всъщност е жена -  чаровната Вики.

Oткриването на втория фестивален ден ще бъде от Hayes & Y. Малко след създаването си групата от София е забелязана от Георги Георгиев (Остава) и става част от неговия лейбъл Homeovoxmusic. През декември 2014 е издадено първото EP на състава, съдържащо 4 песни и съпроводено с разпродадени клубни участия. Песните бързо излизат от границите на България и вече са пускани по над 40 английски радиостанции, а видеото към сингъла "You Make Me Sick" се излъчва по MTV Adria. В началото на 2015 Hayes & Y получават покана за клубно турне с 6 дати във Великобритания.

P.I.F. също потвърди участието си на втората сцена на фестивала "На тъмно", на която ще се изявят по-алтернативни групи от България и региона. Стартирали още през далечната 1992 като Resemblance, Димо Стоянов и Ко. днес са една от най-емблематичните банди на родната алтърнатив рок сцена.

Останалите артисти в афиша на "На тъмно":

Петък, 7 август

Toy Letters
Мерудия
Котарашки
Оги 23
Basska
DJ Balkan Mash


Събота, 8 август

Funkaround
Rebelites
Северозапядняците

PIF
Conquering Lion

Промо билетите, както и пропуските за Терен 2 са вече разпродадени. Пасове на цени от 150 лева за 7 август и 60 лева за 8 август може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", Билетен център НДК.

В продажба са и билети за Golden Circle (само за 7 август) и VIP трибуни със седящи места.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички