Вход свободен за Bansko Beat Music Experience


Вход свободен за Bansko Beat Music Experience

4023

Входът за първото издание на Bansko Beat Music Experience ще бъде свободен.

Поради големия успех на "Бохеми фест", община Банско взе решение да зарадва феновете и да пренесе събитието на градския площад, оповестиха от "Бохемия Ентъртейнънт", организиращи събитието.

Както MySound.bg вече съобщи, то ще се състои на 10 и 11 юли. Актуалната българска алтърнатив рок банда Jeremy? е новото попълнение в афиша.

Ерсин Мустафов – вокали и китара, Ташо Колев – китара, Емилиян Бонев – бас, вокал и Росев Ватев – барабани придобиха популярност с песента "Fake Fruits". Сингълът се завъртя по радио и телевизионните ефири в България, обиколи я надлъж и нашир и успя да прескочи границите от всички страни. Буквално за една нощ момчетата се превърнаха в любимци и гордост на публиката.

Родната банда, която ще свири в Банско на 11 юли, участва в престижния фестивал Rock For People в Пилзен, Чехия, където хедлайнъри са Motorhead, Guano Apes, Parov Stelar Band, Modestep, The Ting Tings, Fink и много други.

Ярка музикална заря ще озари двете нощи - James Arthur, Mo'Kalamity Аnd The Wizards, откритието на фестивала Little Dragon, Mo’ Horizons, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, DJ Dessy & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen. Водещ ще бъде Поли Генова.

Ще има и отделна секция за Beerpong – маниаците! Те ще покажат как да се потопим в надпреварата с професионализъм, хъс и кехлибарена течност. Състезания, надиграване и купища награди очакват присъстващите.

Всички, закупили билети за Bansko Beat Music Experience от мрежата на "Ивентим", могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако пропускът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на "Ивентим" в София на адрес: София, улица "Граф Игнатиев" 22, ет.2, ап. 3. Работно време: от 10.00 до 18.00 ч. от понеделник до петък.

"Бохемия Ентъртейнмънт" организира бийт фестивала с подкрепата на община Банско. С успешния си фестивален опит те са обединили най-важните компоненти на качествения празник – много добър саунд и зона за забавления в подножието на Пирин.

Повече информация - на:

festival@bohemifest.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички