Вилислав Андреев ще представи България на фестивала Univer Song


Вилислав Андреев ще представи България на фестивала Univer Song

4473

23-годишният Вилислав Андреев ще представи България на традиционния испански фестивал за нова поп песен Univer Song в Тенерифе.

Представители от 18 държави от Европа, Азия и Южна Америка ще участват в събитието между 8 и 12 юли.

Според изискванията, всеки изпълнител участва с песен на родния си език. Вилислав ще изпълни пред журито и местната публика своя дебютен сингъл "Знаеш как" по музика и аранжимент на Symphonics и по текст на Гери Турийска. Парчето има и видео, дело на режисьора Виктор Антонов - Рик. В клипа участват и носителите на редица награди - танцьорите от Makosa Nostra The Center.

Поканата за участие към Вилислав Андреев на Univer Song идва след запомнящото участие в конкурса Eurotalent в Неапол, който се проведе през януари. Там българинът спечели категорично първото място сред конкуренцията на изпълнители от 18 държави.

Вилислав Андреев е носител на гранд при от международен фестивал в Армения и първо място на конкурс за млади таланти в Румъния през 2014.

Излънителят е ученик на известния търновски вокален педагог Венелина Пъневска, а в момента е студент в Националната музикална академия в София със специалност "Поп и джаз пеене".

Видео на "Знаеш как" - тук:

https://www.youtube.com/watch?v=RL8FF0I0m40

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички