Лили Иванова ще открие Арена Русе


Лили Иванова ще открие Арена Русе

3687

Многофункционалната зала "Арена Русе" ще бъде открита с целодневна развлекателна програма и концерт на Лили Иванова от 19.00 ч. на 23 юли, четвъртък.

Естрадната прима отново ще бъде акомпанирана от своя бенд в състав: Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов- Еко (контрабас, бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни).

Междувременно, инспекция на строителството и довършителните дейности на грандиозната зала бе извършена от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Това е втората проверка, която министър Павлова прави преди откриването на залата, на което ще бъде специален официален гост.

Най-модерното и функционално съоръжение за национални и регионални спортни и развлекателни събития в България е с висок клас акустично оборудване, комфортни седалки и специални телескопични трибуни, които вече са поставени и очакват първите гости.

Освен министър Павлова, инспекцията включваше и други политици – кмета на Русе Пламен Стоилов, заместник-кмета по строителните дейности Димитър Наков и депутата от ГЕРБ от Русенска област Пламен Нунев.

"Арена Русе" е най-важният за региона проект в социално и инфраструктурно отношение.  Съоръжението разполага с 5 100 места, две мултифункционални тренировъчни зали (извън основната), огромна VIP-зона, пресцентър, паркинг за 1 100 автомобила и широки пространства за промоции, барове и заведения, както и с достатъчно място за комуникация и социализация на посетителите.

Билети и информация за събитията в "Арена Русе" - на сайта www.arenaruse.bg и в партньорската мрежа на Eventim.bg – (http://arenaruse.bg/bg/biletni-kasi).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички