Broken Balkanz събира за петнайсти път феновете на дръм-ен-бейса


Broken Balkanz събира за петнайсти път феновете на дръм-ен-бейса

4216

Петнайстото издание на популярния фестивал Broken Balkanz ще се проведе в местността Стамболова ливада до хижа "Момина скала" в природен парк "Витоша", традиционно организирано от най-голямото музикално движение за дръм-ен-бейс в България - H.M.S.U. (Hard Music Аnd Sounds United).

В 48-часовия маратон тази година участие ще вземат десетки артисти от балканската дръм-ен-бейс сцена, сред които словенското дуо Telekinesis, Billain от Сараево, гърците Disphonia, сърбите Splasheads, чиято премиера в този формат ще бъде именно на Broken Balkanz, и много други.
 
В момента тече и гласуването за традиционно за събитието състезание за миксове. Победителят в него ще заеме достойно място в програмата на фестивала. До броени дни ще бъде обявен и пълният списък с участници, който включва 20 гости от балканските държави и региона и още толкова лица от родната басс сцена.
 
Broken Balkanz е най-старият музикален фестивал на открито в България и е първият дръм-ен-бейс фестивал у нас. Провежда се от 2000 насам и всяка година събира десетки международни изпълнители и хиляди фенове, които не само сверяват часовниците си с новите тенденции в любимия стил, но и прекарват няколко дни заедно, обединени от различни каузи, игри и забавления под открито небе.
 
Broken Balkanz е сред от "най-високите" фестивали на Балканите - на 1 485 м. надморска височина в планината. Събитието навярно е единственият фестивал с нонстоп 48-часова програма с над 40 % международно участие.
 
За присъстващите са предвидени безплатна къмпинг зона, хек игрище, забавления, игри и много изненади. Разбира се, и масивна саундситема, оборудвана със съответния космически обем светлини и лазери.

Още - на:
 
http://fest.hmsu.org

http://fb.me/hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички