Bansko Beat Music Experience: Разнообразна музика и адреналин


Bansko Beat Music Experience: Разнообразна музика и адреналин

4090

"Колкото повече, толкова повече!", е максимата не само на Мечо Пух, но и на организаторите на Bansko Beat Music Experience 2015.

Little Dragon идват у нас в петък, за да покажат защо малките неща в живота са най-съществените. Музикантите от Гьотеборг, които са хедлайнъри в първата фестивална вечер, разказват за себе си като за пътуваща група, търсеща и намираща вдъхновение на различни места и… светове.

Както MySound.bg нееднократно писа, първото издание на събитието ще състои на централния градски площад при вход свободен на 10 и 11 юли

Организаторите от община Банско и "Бохемия Ентъртейнмънт" обещават здраво забавление с много добра музика, колоритни артисти, фън зона и какво ли още не. За присъстващите е предвидена специална зона за игри, които ще се случват по време на диджейските сетове и паузите между музикалните изпълнения, като записването за участие в тях ще се прави предварително. "Стената" и "360°" ще се погрижат за покачването на адреналина на участващите. Ще има "зверски" добри забавления със слаклайн и колела за различни надпревари, разнородни щандове с много стоки за екстремни преживявания, а и фреш бар.

Звездният лайн-ъп включва James Arthur, Mo 'Kalamity Аnd The Wizards, Little Dragon, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, Mo’ Horizons,DJ Desy & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz, Selector Rosen, Jeremy? и Поли Генова, която, освен водещ на събитието, ще изпълни и някои от любимите песни на публиката.

Little Dragon са тазгодишното откритие на "Бохемия Ентъртейнмънт". Историята на екзотичната Yukimi Nagano (на снимката) и Ко. започва през далечната 1996 и продължава до днес. Почти двадесетгодишната симбиоза си е своеобразен рекорд за екип от музикалната гилдия, но ние подразбрахме, че гостите си имат специални техники за разбирателство – огромно чувство за хумор, талант и няколко капки магия, обясниха организаторите.

Настрой се за изявата на шведите:

https://www.youtube.com/watch?v=TrpMncSZe-I
 

Синоптиците обещават ясно небе и съвсем ваканционен уикенд.

Още за фиестата - на:

https://www.facebook.com/BanskoBeat?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички