Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Urban Grey и Warscum ще подгряват Cannibal Corpse в София


Urban Grey и Warscum ще подгряват Cannibal Corpse в София

3952

Не една, а две банди от WOA Metal Battle Bulgaria ще подкрепят легендарната дет метъл група Cannibal Corpse на концерта ѝ в София.

Нашите Urban Grey и Warscum ще ударят преди гостите, известиха от BGTSC, организиращи събитието. Както е известно, то ще се състои в в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 25 юли, събота.

Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последния - тринадесети албум на Cannibal Corpse "A Skeletal Domain" (2014), но освен композиции от него, ще прозвучат и най-добрите парчета на бандата.

Николай Берберов (Бебо) и Чавдар Вълчев (Чаво) създават Urban Grey през 2000. В началото музиката им е ориентирана към индъстриъл, но постепенно с присъединяването на другите членове на бандата звученето поема в посока на метъла и траша. В момента стилът на групата може да бъде определен като кросоувър – смес от траш, хардкор и метъл. В дискографията на състава са два демо албума и два официално издадени от самите тях – "Fearfight" (2008) и "Age Оf Awareness" (2014), а в момента работят по следващия си проект. През 2007 подгряват Napalm Death в София, през 2009 - Sepultura и In Flames отново в София, а през 2012 към списъка си добавят и Brujeria. Свирили са не само из цялата страна, но и в някои от съседните държави – Гърция, Турция, Румъния. Последното постижение на бандата е класирането ѝ сред една от петте най-добре представили се на тазгодишното първо издание на WOA Metal Battle Bulgaria.

Warscum е група, създадена през септември 2014. Стилът на формацията е е интензивна смес от олдскуул дет метъл и грайндкор. В бандата са добре познатите на българската публика музиканти Славейко Сандански "Птицата" – вокали, Иво Масларов "Хиената", басистът Мирослав Даскалов и датският барабанист Мадс Лауридсен, свирил с Konkhra и The Cleansing. През ноември, само два месеца след създаването си, бандата предостави за свободно сваляне дебютното си EP "Society Rape". То съдържа 5 композиции с бързо темпо и сурова агресия. В момента музикантите работят върху "пълнокръвния" си първи албум, който се очаква да излезе към края на годината. Групата също беше сред участниците в WOA Metal Battle Bulgaria 2015.

Видео на Urban Grey: https://www.youtube.com/watch?v=cxdJVO9CLxk
Видео на Warscum: https://www.youtube.com/watch?v=GSvMRgkkMPE

Билети за концерта в Mixtape 5 - онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Easy Pay, Fast Pay ("Фаст Пей"), Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно може да закупите пропуски в бензиностанциите OMV в цялата страна.

В момента и до събитието цената им е 40 лева. При налични в деня и на място в клуба ще струват 50 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички