Urban Grey и Warscum ще подгряват Cannibal Corpse в София


Urban Grey и Warscum ще подгряват Cannibal Corpse в София

3937

Не една, а две банди от WOA Metal Battle Bulgaria ще подкрепят легендарната дет метъл група Cannibal Corpse на концерта ѝ в София.

Нашите Urban Grey и Warscum ще ударят преди гостите, известиха от BGTSC, организиращи събитието. Както е известно, то ще се състои в в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 25 юли, събота.

Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последния - тринадесети албум на Cannibal Corpse "A Skeletal Domain" (2014), но освен композиции от него, ще прозвучат и най-добрите парчета на бандата.

Николай Берберов (Бебо) и Чавдар Вълчев (Чаво) създават Urban Grey през 2000. В началото музиката им е ориентирана към индъстриъл, но постепенно с присъединяването на другите членове на бандата звученето поема в посока на метъла и траша. В момента стилът на групата може да бъде определен като кросоувър – смес от траш, хардкор и метъл. В дискографията на състава са два демо албума и два официално издадени от самите тях – "Fearfight" (2008) и "Age Оf Awareness" (2014), а в момента работят по следващия си проект. През 2007 подгряват Napalm Death в София, през 2009 - Sepultura и In Flames отново в София, а през 2012 към списъка си добавят и Brujeria. Свирили са не само из цялата страна, но и в някои от съседните държави – Гърция, Турция, Румъния. Последното постижение на бандата е класирането ѝ сред една от петте най-добре представили се на тазгодишното първо издание на WOA Metal Battle Bulgaria.

Warscum е група, създадена през септември 2014. Стилът на формацията е е интензивна смес от олдскуул дет метъл и грайндкор. В бандата са добре познатите на българската публика музиканти Славейко Сандански "Птицата" – вокали, Иво Масларов "Хиената", басистът Мирослав Даскалов и датският барабанист Мадс Лауридсен, свирил с Konkhra и The Cleansing. През ноември, само два месеца след създаването си, бандата предостави за свободно сваляне дебютното си EP "Society Rape". То съдържа 5 композиции с бързо темпо и сурова агресия. В момента музикантите работят върху "пълнокръвния" си първи албум, който се очаква да излезе към края на годината. Групата също беше сред участниците в WOA Metal Battle Bulgaria 2015.

Видео на Urban Grey: https://www.youtube.com/watch?v=cxdJVO9CLxk
Видео на Warscum: https://www.youtube.com/watch?v=GSvMRgkkMPE

Билети за концерта в Mixtape 5 - онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Easy Pay, Fast Pay ("Фаст Пей"), Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно може да закупите пропуски в бензиностанциите OMV в цялата страна.

В момента и до събитието цената им е 40 лева. При налични в деня и на място в клуба ще струват 50 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички