Билети за концерта на Цеца Величкович вече и в Несебър


Билети за концерта на Цеца Величкович вече и в Несебър

4872

Поради големия интерес към най-дългоочакваното лятно шоу на балканската дива Цеца Величкович бе обособена още една точка на продажба за билети за събитието - за улеснение и удобство на многобройните фенове на сръбската певица по Черноморието, пропуските за концерта от 21.00 часа на 21 август вече могат да бъдат закупени и на място от касите на градския стадион.

Те ще бъдат в продажба от понеделник, 13 юли.

Внушителният проект е определен от родните фенове на певицата за събитие N 1 това лято. Нейният предстоящ концерт несъмнено гони по успех най-големите изяви на звездата в Сърбия, а именно тези в Ушче, на последния от които са присъствали повече от 170 000 човека. Затова и организаторите на събитието у нас -  Moko Solution, отделят специално внимание на всеки детайл и държат да осигурят най-доброто за многобройните почитатели на кралицата на балканската музика. Изпълнителката изнесе внушително шоу в столичната зала "Арена Армеец" и бе очарована от българската публика миналата година, когато  държа на крака повече от 2 часа над 15 000 души.

Билети за събитието може да намерите още в мрежата на Eventim в цялата страна. Партньорски обекти са бензиностанции OMV, магазини Orange, Office 1 Superstore.

Цени на пропуските - от 30 до 50 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички