Новият брой на Про-Рок излиза на 15 юли


Новият брой на Про-Рок излиза на 15 юли

3443

Звездната група Faith No More винаги е съществувала донякъде извън времето си.

Музикантите никак не се вписваха в актуалните глем и траш течения през 80-те, през 90-те пък като че ли бяха прекалено алтернативни за радиофоничния алтернативен рок. Някъде по средата, без да искат, се оказаха на гребена на фънк метъл вълната и отново целенасочено промениха статуквото с поредица от шизофренични, но в крайна сметка, неописуемо влиятелни албуми. Свириха нойз пред MTV колежанчета, правиха поп кавъри за метълите и се разпаднаха точно когато модерният  ги припозна като свои бащи.

18 години след лебедовата си песен "Album Of The Year" прочутата банда се намира в позиция, която сама избра. Майк Патън и Ко. не се превърнаха в снимка на времето си, защото не бяха част от него, а новият "Sol Invictus" е достатъчно голям, за да не вирее в сянката на миналото или тенденциите на настоящето. Той не е като другите албуми на Faith No More и точно това го прави истински албум на Faith No More. Единствената прилика е в разликата. Това е музиката, която искаш да чуеш, но няма кой да направи. Е, вече има.

Както гласи клишето: "насладете се на последните ни мигове заедно", защото освен този брой, в края на август ще излезе още един, а последният "Про-Рок" (бр. 125) ще види бял свят в началото на октомври. Благодарим ви за подкрепата!, възкликнаха емоционално от екипа на списанието.

Още в броя:

PARADISE LOST, SIX FEET UNDER, NIGHTWISH, APOCALYPTICA, SATYRICON, ARMORED SAINT, LEPROUS, CIVIL WAR, COAL CHAMBER, VIRGIN STEELE

В приложението FROM THE UNDERGROUND AND BELOW:

ARCTURUS, MORGOTH, DAEMON PYRE, DESOLATE SHRINE, SATAN’S WRATH, A BLAZE IN THE NORTHERN SKY – Норвежки блек метъл 2015

Нашите рубрики
Най-великите албуми – Всеки брой ви представяме нашата класация на най-великите албуми по години. Изглежда просто, но резултатът е плод на безкрайни обсъждания, премисляне и често  скандали – така, както трябва да бъде. Продължаваме с 1973, 1974, 1975, 1976.
Класически албум: NEUROSIS - "Through Silver In Blood", "Lost But Not Forgotten" – CARDIACS
Историята на една обложка – CRADLE OF FILTH – "The Principle Of Evil Made Flesh"
Произведено в БългарияPANTOMMIND, CITIZEN ERASED

Очаквайте в новия брой на "Про-Рок" много ревюта, акцентите от изминалия месец, концертни репортажи, информация за продажби и предстоящи албуми.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички