Две музикални премиери в Culture Beat Club тази седмица


Две музикални премиери в Culture Beat Club тази седмица

4926

Летният афиш на Culture Beat Club изкушава почитателите на електронната музика с две премиери до края на седмицата.

Не обикновени партита, а пилотни издания на серии с акценти върху авторската продукция и инидивидуалния подход на български артисти към модерния клубен саунд за активните млади  - така описва предстоящите събития Цветелин Иванов - PJ, програмен директор на Culture Beat Club и продуцент на парти лейбъла CODE, организирал стотици имиджови продуцкии в софийски топклубове от 2009 досега.

Stephan Love ще представи специалната си програма Stupid Disco от 20.00 ч. на 16 юли, четвъртък, а диджеите Burlak и MvM ще срежат лентата на купона за  Prism. Както MySound.bg вече писа, това е дългоочакваният съвместен проект на лейбъла CODE: и CDeep - водещ световен бранд за проумотиране на електронната музика на YouTube и в частност - дийп хаус. Партито ще се състои в градината на Culture Beat Club от 16.00 до 22.00 ч. на 19 юли, неделя. Входът е свободен.

Stephan Love е артистичното име на Стефан Петров, известен на почитателите на по-добрия саунд и танците през последните 15 години със сетовете си в редица клубове, по-популярни от които Sofia Live Club, Ginger, Memento, Culture Beat, Gramophone, Buddah Bar, Backstage, My Mojito, Motto, Mono, Yalta, Bukowski, Candle и Lifehouse. Свири на пиано от 6-годишен. Ученик на DJ Doncho, от когото "краде занаята" за смесване на музика на живо. Сподвижник на твърде активния Мартен Роберто от 2002 и част от екипа на Орлин Павлов напоследък. "Никога не съм робувал на определен стил, затова поддържам реномето си на диджей, който пуска разнообразна музика, и смятам, че, когато се представят поне 4 стила в един сет, е най-добрият начин да накараш хората да се чувстват перфектно!", въвежда в творческата си лаборатория Stephan Love, резидент в Sofia Live Club през последните три години. Период предостатъчен, да убеди маниаците, че е еднакво убедителен зад пулта, миксирайки предпочитаните от него ню диско, фънк, соулфул и дийп хаус, а нерядко - и олдскуул хип-хоп и ар-ен-би.

https://www.mixcloud.com/stephane-petroff/
https://soundcloud.com/stef4o_petroff
https://www.facebook.com/events/1448640215442862/

Главни герои на клубната фиеста Prism са диджеите Burlak и MvM, които ще пускат своя авторска музика и ремикси на световни хитове с акцент върху дийп хаус звученето, но демонстрирайки личен стил и оригинален подход към най-горещото от международната денс сцена.

Радослав Бурлаков, по-известен като DJ Burlak (a.k.a. That Feeling), влиза в голямата игра като нашега през 2005, експериментирайки с микс от ню соул, джаз, фънк, диско и ар-ен-би и изграждайки собствения си саунд, определен от него като класически и дийп хаус. Натрупал сериозен опит от многобройни участия, артистът форсира собственото радиошоу Мusic Horizons в националния ефир (www.vibesradio.org). Работил и ремиксирал за някои от най-популярните вокалисти, сред които Преслава Пейчева, Любо Киров, Графа, Михаела Филева и Кристина Нова. Продукцията на DJ Burlak излиза в каталога на утвърдените лейбъли Soulful Evolution, Oldtown Recordings, Conkrete Digital Music и Monte Music.

https://soundcloud.com/djburlak/dj-burlak-exclusive-mix-culture-beat-podcast-feel-your-self-2

Диджей, продуцент и ремиксатор, MvM е на сцената от 4 години. Резидент на клуб Marrakesh към днешна дата. В енергичните му сетове звучат основно дийп и тек хаус и ню диско, но често миксирани със стилове от модерия клубен саунд като цяло. В изявите си експериментира на живо с акапели и лайв инструменти. Парчетата му "Is This The Way" и "Promises Of Love" са сред предпочитаните от феновете на CDeep. "I Miss You", последният трак на 23-годишния артист в колаборация с Olsten, излезе в каталога на LCD Records миналия месец и се утвърждава като най-големия му хит до момента.

https://www.facebook.com/MARRAKESH.CLUB
https://www.youtube.com/watch?v=-zNg51cYODU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=E5XJziPi-r0

CDeep е най-големият български канал за електронна музика, а в семейството му са някои от най-популярните български диджеи, продуценти и ремиксатори.

http://www.youtube.com/cdeepmusicoriginal
https://www.facebook.com/events/497261587102272/

Първото за сезона градинско парти в Culture Beat Club се осъществява с подкрепата на Next TV.

Клубът се намира на булевард "България" 1 (сградата на НДК).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички