Sparkling Sex Appeal с Рубен Алварес в Bedroom Beach


Sparkling Sex Appeal с Рубен Алварес в Bedroom Beach

3496

Bedroom Beach в Слънчев бряг ще посрещне гостите си с тематичното парти Sparkling Sex Appeal на 18 юли.

Прекрасните момичета от балета Bedroom Ladies ще излязат на сцената от златна рамка и ще демонстрират цялата магия на блестящите си костюми и предизвикателни танци, зад чийто дизайн и хореография стоят Донка Боева и Галя от Сатен, а зад диджейския пулт ще застане едно от най-големите имена на европейската клубна музика –  Рубен Алварес (Ruben Alvarez).

Прилагайки разнообразни ефекти, обрати и акапелна музика, диджеят бързо достига високи позиции в чартовете на Beatport и Traxsource и в испанските и германските класации за денс. Неговият трак "The Rhythm Оf Life" го изстрелва на първо място в Traxsource и на десета позиция в Beatport. Някои от парчетата на Алварес се появяват в списъка на легендарния британски лейбъл Defected Records. Благодарение на сътрудничеството му с Дейвид Пен, Ив Мураска и Робер Гаез в работата за лейбълите Urbana Recordings, Diamondhouse Records и Milk & Sugar Recordings, Рубен се превръща не само в международно име, но и в марка и еталон за качество.

Заедно с известния испанец зад пулта ще бъде и българският му колега DJ Andrew, чийто саунд миксира почти всички стилове модерна електронна музика. Диджеят експериментира на живо с акапели и лайв инструменти.

През над 10-годишната си кариера той работи с най-популярните български артисти и с много чуждестранни гости като Claudio Holze, DJ Livio, Dominic Plaza, Christian Cambas, Martin Garcia, Sergio Fernandez, DJ Chus, Crazibiza, Finnebassen, Phonique, DJane Sam Divine и др.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички