Гърците Nightstalker в хедлайна на Wrong Fest 2016


Гърците Nightstalker в хедлайна на Wrong Fest 2016

4065

След напълно погрешния завършек на Voinegovtsi Wrong Fest 2015, четвърто издание на фестивала ще има и то ще се състои през лятото на 2016.

Както MySound.bg отбеляза, тази година генераторът не успя да издържи на силата на звука на Truckfighters и попречи британците The Subways да ударят.

Разбира се, би било правилно да съобщим точни дати и локация на събитието догодина. Но да не ни беше името Wrong, ако знаехме как се постъпва правилно. Да, мястото на провеждане може да е различно и Войнеговци изобщо да отпадне от заглавието. Затова ще кажем само, че фестивалът най-вероятно ще се състои към края на август или началото на септември и в полза на това говори най-вече метеорологична справка за летните месеци, любезно предоставена от НИМХ на БАН, оповестиха организаторите.

Локацията на събитието остава сладка загадка засега. Но Wrong-идеята преди всичко означава баланс. Или поне надежда за такъв. Затова вече имаме пръв участник на Wrong Fest 2016 и това са гръцките магнетични рок чудовища Nightstalker. Представете си нещо на вид между Франк Запа и Роб Зомби, а на звучене като хора, които биха свирили чистосърдечен рок, независимо дали държавата фалира или Арес се спуска на земята, за да покоси всинца ни.

Атиняните са наоколо от 1989. Много от вас не са били родени тогава, но това не бива да ви отказва, особено ако някога сте чували за Monster Magnet и дори смятате, че ги харесвате. Nightstalker твърдят, че "baby, god is dead", но как да разбереш за кой бог говори един грък. Ако е Зевс, то поне сме благодарни, че е оставил планетата.

С други думи, традицията, започната с тазгодишното участие на Planet Of Zeus, е редно да бъде продължена. Вие ще идвате, а ние ще ви осигуряваме най-просташко позитивната енергия от гръцката рок-ен-рол сцена поне два сезона, заричат се сърцатите организатори.

Сто Early Bird билета с цена 35 лв. са в продажба в мрежата на www.ticketlogic.bg, както и в The Wrong Bar.

https://youtu.be/NdNQcChKMmM

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички