Ашли с първа фолклорна песен


Ашли с първа фолклорна песен

3895

Ашли представи първия си фолклорен проект "Мома е мома родила", който зрителите вече могат да гледат в ефира на Фен фолк ТВ и ФЕН ТВ.

Младата изпълнителка на Diapason Records залага на една от най-обичаните песни от родопския край, откъдето е родом и самата тя. Ашли е израснала с фолклорната музика и народните песни винаги присъстват в репертоара ѝ. Освен това тя е завършила средното си образование в НУФИ - Широка лъка с профил Народно пеене.

Неслучайно Ашли избира точно песента "Мома е мома родила", тъй като тя е любима на цялото ѝ семейство и за тях има силна сантиментална стойност. "Много исках да направя и фолклорен проект и съм щастлива, че стартирам точно с тази песен, която е много скъпа на сърцето ми. Посвещавам я на всички мои близки, а също и на всички хора, които обичат народната музика", каза Ашли. "Въздейства ми толкова силно, че винаги, когато я слушам или изпълнявам, плача. Така се случи и по време на записа. Надявам се с моето изпълнение да успея да докосна много хора", допълни още тя.

Ашли разкри, че подготвя и други фолклорни проекти и съвсем скоро ще представи и тях.  Вижте клипа тук:

https://www.youtube.com/watch?v=AJbatTl7a3k

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички