P.I.F. заснеха клип за 2 минути и 50 секунди


P.I.F. заснеха клип за 2 минути и 50 секунди

4194

Група P.I.F. пусна видеото към новия си сингъл "Юли".

За снимачна локация Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) избраха столичния булевард "Витоша", където поведоха сърцат и колоритен флашмоб с близо 50 души. Процесът по заснемането бе рекордно кратък - тълпата, в която влизаха предимно фенове и приятели на музикантите с деца, кучета и колелета, приключи точно за 2 минути и 50 секунди. Толкова трае и самата песен.

Въоръжен с масивен контрабас балалайка, Юрий Божинов (вляво на снимката) бе сред основните атракции за случайните минувачи, част от които го заобиколиха в очакване на персонална серенада след финала на снимките. Режисьор на "Юли" е Любомира Пиперова, която освен страстта към качествената българска музика споделя с фронтмена на групата Димо и живота си. Двойката има и прекрасна дъщеричка  - Анастасия, която обаче бе поверена на грижите на баба си по време на веселото шествие по "Витошка".
 
Като оператор в "Юли" се включи и актьорът Силвестър Силвестров. Компанията Premier Studios, която той ръководи заедно с Ники Мутафчиев и екс-колегата си от Братя Мангасариян Владислав Петров, помогна с техническото обезпечаване, монтажа и постпродукцията на видеото.

"Юли" е пилотен сингъл от новия албум на P.I.F., чиито записи приключиха в бивша резиденция на Тато близо до резервата Сребърна.

Продукцията се мастерира в студио в Ирландия в момента.

Виж "Юли" на:

http://vbox7.com/play:9ac4ec3272

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички