Everlast под небето на плаж Каваци


Everlast под небето на плаж Каваци

4134

Популярният американски изпълнител Everlast ще пристигне отново в България - за лятна изява на плаж Каваците на 31 юли, петък.

Българските формации Odd Crew, Jeremy? и Dayo ще подгреят публиката преди хедлайнъра.

Концертните съоръжения ще бъдат изградени за ден пред морския клуб "Алкохол", като е предвидено да се ползва и базата на самия клуб. Стартът е в ранните часове на вечерта – 19. 00 ч. Капацитетът на частта от плажа, която ще бъде отредена за зрителите, е около 1 500 души, какъвто е и броят на пуснатите в продажба билети. През миналата година Everlast изнесе две клубни шоута в София, които бяха разпродадени за по един ден всяко от тях. Това е и една от причините изпълнителят да се завърне толкова скоро у нас, за да даде още една възможност на неуспелите да присъстват на негово шоу у нас до момента, както и на желаещите да го гледат и слушат отново.

Everlast основа в началото на 90-те световноизвестната рап група House Оf Pain. Популярен е с това, че съчетава различни музикални стилове. Името му се отличава с успешна солова кариера. Издава 8 студийни албума като самостоятелен артист. Печели наградата "Грами" за дуетната песен "Put Your Lights On" заедно с Карлос Сантана през 2000. През годините има общи проекти със Snoop Dogg, Swallen Members, Cypres Hill и много други. Най-лансираното му парче е "What It’s Like" от албума "Whitey Ford Sings The Blues" (1998).  Everlast е основното превъплъщение на Ерик Шрьоди - нюйоркчанин от ирландски произход, отговорен за появата на химна "Jump Around" на култовото бяло хип-хоп трио Хаус Ъф Пейн. Уайти Форд - дрънкащ на акустична китара певец с осезаема блус жилка в гласа и изпълненията, е неговото алтер его.

Odd Crew записаха своя последен албум в Швеция през март с известния продуцент Daniel Bergstrand, работил с имена като In Flames, Meshuggah, Behemoth, Decapitated и много други. В момента групата се готви за акустично турне, част от което е и участието им на морския бряг на Каваци. Jeremy? затвърдиха добрите впечатления от появата си със серия от концерти във Великобритания, Ирландия, Германия и Чехия, включително изяви на престижните фестивали The Great Escape в Брайтън и Rock For People в Пилзен. През настоящия месец музикантите представят видеото към техния втори сингъл – "Hope", а за 31 юли са подготвили сет изцяло с авторска музика. Третият участник от родна страна е новосъздаденият проект Dayo, който слива умовете на добре познатите лица от софийската джаз и хип-хоп сцена - Божидар Василев-Trombobby, Васил Вутев - Soulization, Михаил Филипов, Евден Димитров и DJ Rawland. Бандата представя нахакани хип-хоп бийтове в комбинация с тромбон, сурови семпли, масивни бас линии и безкрайни атмосфери, всичко под дисциплината на ипровизационната музика. Вратите на морския клуб "Алкохол" ще отворят в 19.00 ч., а концертната част ще стартира в 19.30 ч.. Очаква се самият Евърласт да излезе на сцената в 22.30 ч.

Билети за концерта в Каваци - в мрежата на Eventim.bg. по 45 лв., 50 лв. на самата дата и на място. Каси - "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", както и онлайн през сайта на компанията. Препоръчва се предварителното закупуване на пропуски.

Събитието се организира съвместно от клубовете "Строежа" и "Алкохол", като вторият е домакин.

Линк към събитието във Фейсбук:
Everlast - Live @ Club Alcohol, Kavatsi Beach - 31 July 2015!
https://www.facebook.com/events/1612047845719706/?action_history=null


Видеоклипове на Everlast:

"What It's Like"
https://www.youtube.com/watch?v=vCZ1YteCv5M

"White Trash Beautiful"
http://www.youtube.com/watch?v=tj4OgWq5OmE

"Put Your Lights On"
http://www.youtube.com/watch?v=KCBS5EtszYI

"Black Jesus"
http://www.youtube.com/watch?v=iHpXQ8XBUYA

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички