Вилислав Андреев с голямата награда от фест в Испания


Вилислав Андреев с голямата награда от фест в Испания

3486

Българският певец Вилислав Андреев спечели голямата награда на испанския фестивал за нова поп песен Univer Song, който се проведе в курортния град Лос Реалехос в Тенерифе.

Както MySound.bg вече писа, на сцената се качиха участници от 18 държави, сред които Перу, Чили, Великобритания, Италия, Швейцария, а събитието бе излъчено директно по една от националните телевизии на Испания.

Вилислав представи пред 3 000 души своя дебютен сингъл "Знаеш как", а международното жури му отреди голямата награда на фестивала - "Гласът на Атлантика" (Voz del Atlantico).

След успеха си българският изпълнител получи покана да работи по бъдещ проект заедно с много известен шведски композитор, който работи и със звезди от световната сцена като Риана и Ариана Гранде.

Международната награда в Испания е поредната във визитката на Вилислав. Той печели първа награда на конкурс за млади таланти в Неапол в началото на тази година, а през 2014 си тръгва с гранд при от международен фестивал в Армения и първо място на конкурс за млади таланти в Румъния.

Видео на "Знаеш как" - тук:
https://www.youtube.com/watch?v=RL8FF0I0m40

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички