Българската банда Rampart съпорт на Queensryche в Рим


Българската банда Rampart съпорт на Queensryche в Рим

3461

Нашите рокаджии Rampart ще бъдат специални гости на Queensryche с Todd La Torre в Рим, Италия, на 24 юли.

Българската група включва почетната дата в обиколката United Opus Of Apocalypse And Staging Tour, на която представя албумите си "Завера" и "Codex Metalum".

От страна на домакините на сцената в Рим ще излезе Headless - групата на Goran Edman, известен с работата си в множество проекти и формации, сред които Yngwie J. Malmsteen, Brazen Abbot, Signum Regis, Stratosphere, Time Requiem и др. Другата италианска банда, която ще открива за Queensryche в Рим, са хеви метълите от Ibridoma. Концертът ще се проведе в зала Atlantico Live, а цената на билета е 30 евро.

Освен фестивалните си участия на Wacken Open Air, Bang Your Head, Skogsrojet, Metaldays, Pistoia Blues и Alcatraz, през юли и август Queensryche ще изнесат и няколко концерта в Германия, Австрия, Италия, Швейцария, Холандия и Великобритания. Те ще делят сцена с Dream Theater в Швейцария. В Холандия специални гости ще бъдат Armored Saint, които ще се включат и в шоуто на  Queensryche в Лондон. Официален съпорт във Великобритания са Death Angel.

Новият албум на Queensryche - тринадесети авторски студиен за групата и втори с вокалиста Todd La Torre, ще излезе чрез Century Media Records в края на годината. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички