Приключението Solar Summer 2015 до края на август


Приключението Solar Summer 2015 до края на август

3399

Дванайстото издание на Solar Summer започва на сцената в реновирания клуб Cacao Beach тази събота.

Както MySound.bg вече огласи, началото на фестивала ще бъде дадено от легендарния Fatboy Slim, a към него ще се присъединят Franky Rizardo и Runo.

С няколко награди Best British Dance Act, 7 приза за парчето и видеото към него "Weapon Оf Сhoice", една от който "Грами", неостаряващите хитове "Praise You" и "Right Here, Right Now", Fatboy Slim ще се завърне на точно същото място след 5-годишно отсъствие.

"За мен наистина е голяма чест и много се вълнувам да се завърна при българската публика, където се чувствам като у дома. Стилът ми на свирене пасва най-добре на плажа, затова нямам търпение музиката ми да се слее с красотата от еуфорията на всички тези усмихнати и приятелски настроени хора", не крие артистът с много имена, но най-разпознаваем като Fatboy Slim.

Откриването на най-големия фестивал за електронна музика ще бъде белязано и от една свежите фигури на лейбълите Defected, OFF, Spinnin - Franky Rizardo. Холандецът със силна продуцентска кариера и собствено радиошоу Flow Radio Show заема основно място на световната хаус сцена. Rizardo се чувства като вкъщи, когато се изявява с дългогодишните си приятели Hardwell, Маrk Knight и  Dennis Ferrer, не обича предварително замислените сетове и дава цялата си енергия, за да експериментира на място, вярвайки, че хаус музиката е в своя разцвет. Развълнуван е от първата си среща с българската публика на Cacao Beach и е готов да спечели още нови фенове.

Перфектното допълнение на артистите по-горе е и българският представител на новото поколение диджеи, отдадени на интелигентната хаус музика. Това е  резидентът на клуб "Ялта" Runo.

Билети на цена от 30 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, в клуб "Ялта", на Cacao Beach и от бензиностанции OMV в цялата страна.

ПРОГРАМА:

2015/07/25 Fatboy Slim, Franky Rizardo, Runo
2015/07/31 Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny
2015/08/01 Marco Carola, Liubo Ursiny, Philip Chernikov
2015/08/07 Chris Liebing & Nicole Moudaber, Stefan Popov
2015/08/15 Fedde le Grand, Runo
2015/08/21 Hot Since 82, Philip Chernikov, Stefan Popov
2015/08/22 Victor Calderone, Liubo Ursiny

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички