Спечели книгата Тангото на старата гвардия


Спечели книгата Тангото на старата гвардия

4327

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели в издателство "Еднорог", в чийто каталог излезе дългоочакваната у нас книга на Артуро Перес-Реверте "Тангото на старата гвардия". Надпреварата е за Голямото лятно четене. Насред центъра на лятото и отпускарския сезон предприемаме онази акция, чиято благородна цел е да осигури за най-знаещите фенове страхотни книги, след прочитането на които те ще станат още по-...знаещи, по-светнати. А вероятно и още по-големи фенове.

Двама от вас получават уникален шанс да се сдобият с безплатен екземпляр от "Тангото на старата гвардия". Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича главният герой в "Тангото на старата гвардия"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Tango

Очакваме до 22.00 ч. на 20 август, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!    

Тласкан от порива да сътвори съвършеното танго, един композитор потегля за Буенос Айрес през 1928; започналата тогава история за любов, амбиция и престъпления отеква в шпионска афера на Ривиерата по време на Испанската гражданска война и намира своя драматичен финал в сенките и интригите зад шахматен турнир в Соренто през 60-те години на XX век.

Трескавият, пламенен и кървав разказ за любов и измяна, страст и смърт се преплита с бурната и мъчителна драма на XX век и със страстния ритъм на аржентинското танго на цели 592 страници.

Скъпоценна огърлица, компрометиращи писма на виден политик, задкулисни конфликти между испанските и италиански тайни служби се изпречват на пътя на главния герой, танцьор на танго, очарователен измамник, обичан от много жени, за когото на този свят съществува само една... 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички