Mо Horizons, Smoove & Turrell и Fab Samperi с партита на Bash Bar


Mо Horizons, Smoove & Turrell и Fab Samperi с партита на Bash Bar

3615

Три горещи безплатни партита се задават на Bash Bar в къмпинг "Градина" през август, информираха организаторите им от "Арт Студио".

На 1 август хубавата музика ще е в ръцете на британското дуо Smoove & Turrell. На 4 август популярната латино джаз формация Mo’Horizons Soundsystem ще зарадва феновете си с тропически ритми и бразилектро звучене, а италианецът Fab Samperi - The Captain ще представи горещо фънки звучене и ремикси на живо на 15 август.

И трите имена са познати на българската музикална сцена и феновете знаят, че всяко от тях е гарант за силно парти с много танци.

Както винаги, Mо'Horizons (Ralf Drosemeyer на снимката) ще зарадват феновете с умелото преплитане на различни стилове като боса-нова, бразилектро, латино, соул, фънк, дръм-ен-боса, а Fab Samperi - The Captain пък ще заложи на емблематичния си почерк, вдъхновен от класически ритъм-ен-блус, соул, латино, хип-хоп и  рок-ен-рол, смесени с модерна денс музика. Италианският диджей е добре познат на фънки брейкс и гето фънк сцената, който пренася фенове си на музикално пътешествие, преобръщайки някои от най-големите класически хитове във взривяващ модерен танцувален звук.

Британското дуо Smoove & Turrell, сложило етикет на саунда си "северен фънк", зад който се крие прецизна смесица от джаз, северняшки соул, фънк и хип-хоп, пристига с парчета от последния си - трети студиен албум, "Broken Toys". Момчетата са добре известни на водещи списания като Q, което описва диска  с думите "дълбоко чувство във всеки смисъл - завладяващи поп песни, примесени с диско елементи и смесица от блус, джаз, фънк и соул".

Началният час на всяко парти е 23.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички