Dubfire курортува на родното Черноморие


Dubfire курортува на родното Черноморие

3637

Dubfire замени Ибиса със Слънчев бряг.

Половинката от Deep Dish, който пристигна в България, ще почива в най-луксозния комплекс на Черноморието. Именитият диджей и продуцент е със свои приятели, дошли специално за партито му на Solar Summer на 31 юли.

Голяма вила с басейн и най-добрата гледка към курорта в едно от съседните вилни селища са резервирали от клуб "Ялта" за Аli Shirazinia, както е истинското име на артиста, и неговите приятели.

За пълния комфорт на гостите ще се грижат двама готвачи, избирани лично от Аli, известен с особеното си отношение и страст към храната. В една от вечерите преди шоуто си Dubfire организира специално суши парти с храна, сготвена лично от него. Артистът е поръчал голямо количество от любимата си напитка саке, както и най-прясната риба от местни рибари в района.

Артистът ще обиколи и нощните клубове в Слънчев бряг. В дневната му програма е разглеждане на забележителностите в Несебър, както и разходка с яхта до стария град в Созопол.

След почивката си в Слънчев бряг, Dubfire ще застане зад пулта в новия клуб Cacao Beach на 31 юли, за да открие второто парти от програмата на Solar Summer. Билетите от 30 лв. вече са изчерпани, но в мрежата на Eventim и бензиностанции OMV все още могат да бъдат закупени пропуски от 40 лв.

Програмата на Solar Summer 2015:

2015/07/31 Dubfire, Carlo Lio, Liubo Ursiny
2015/08/01 Marco Carola, Liubo Ursiny, Philip Chernikov
2015/08/07 Chris Liebing & Nicole Moudaber, Stefan Popov
2015/08/15 Fedde le Grand, Runo
2015/08/21 Hot Since 82, Philip Chernikov, Stefan Popov
2015/08/22 Victor Calderone, Liubo Ursiny

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички