Crazibiza и Mascota трупат грехове на Bedroom Beach


Crazibiza и Mascota трупат грехове на Bedroom Beach

3960

Диджейският тандем Crazibiza ще гостува на Bedroom Beach за пореден път.

Както MySound.bg вече оповести, сетът на унгарците е на 1 август.

Зад това име се крият музикантите с артистични псевдоними Tommyboy (с рождено име Тамаш Пацига) и Agebeat (по паспорт Балаз Хингий). Когато се събират през 2010, за да запишат траковете "Desire", "Remembering", "Dokker" и "Reach Out", по-младият Agebeat е почти новобранец с музикална кариера, наченала едва през 2009. За сметка на това колегата му Tommyboy се занимава с музика още от началото на 90-те години на миналия век.

Истинският успех спохожда дуото през 2012, когато унгарците се превръщат в едни от най-креативните диджейски тандеми с над 100 рилийза и ремикса в най-уважаваните световни лейбъли. Оттогава насетне имат по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка. Двамата не забравят обаче и родната страна – всеки четвъртък вечер те имат над 200 000 слушатели на вълните на будапещенското радио Music FM - 89.5 FM.

На 1 август заедно с Crazibiza зад пулта в Bedroom Beach ще застане и българският диджей Mascota. Най-добрият БГ диджей за 2013 отдавна работи с унгарския тандем, а миналата година засне видео на сингъла си "Infected". Наскоро Mascota и диджей D-Trax направиха ремикс на "Lonely One", едно от парчетата на Crazibiza. На 3 август в Beatport ще излезе новият ремикс на Mascota и D-Trax за PornoStar Records, лейбъла на Crazibiza. Заглавието му е eSQUIRE & Crazibiza feat. Kings - "Waiting For".

На 1 август Crazibiza, колегата им Mascota и всички фенове на хаус музиката ще се изправят и пред едно тежко изкушение – My Favorite Sin. Така се нарича новото тематично парти на Bedroom. Кои са най податливи на греховете? Онези, на които са им забранени.

Момичетата от балета Bedroom Ladies ще излязат на сцената като монахини и разкайващи се грешници - и едните, и другите оскъдно и секси облечени.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички