Дубиоза Колектив и Уикеда с концерт на плаж Каваците


Дубиоза Колектив и Уикеда с концерт на плаж Каваците

4672

Дубиоза Колектив (Dubioza Kolektiv) и Уикеда (Wickeda) са поканени от клубовете "Алкохол" и "Строежа" да бъдат част от лятната програма на плажа Каваците.

Две от най-популярните в своя стил балкански групи ще забият на 6 август, четвъртък.

Концертните съоръжения ще бъдат изградени за ден на ивицата пред морския "Алкохол", като е предвидено да се ползва и базата на самия клуб. Събитието ще стартира в ранните часове на вечерта – 19.00 ч. Капацитетът на частта от плажа, отредена за зрителите, е около 1 500 души.

Дубиоза Колектив e сред най-бързо и успешно проспериращите съвременни банди на Балканите през последните над пет години. Групата има потвърдени над 40 концерта във Великобритания, Франция, Испания, Италия, Белгия, Люксембург, Австрия, Чехия, Словакия, Хърватска, Румъния, Сърбия, Черна гора и България до края на тази година. Формацията от Босна и Херцеговина има 6 студийни албума и видеоклипове, гледани между 2 и 10 млн. пъти в YouТube.

Уикеда не се нуждае от особено представяне у нас, включително по летните сцени. Интересното в случая е, че музикантите се събраха съвсем скоро след близо едногодишно прекъсване на дейността, през което време несъмнено липсваха доста на публиката, а изявата им на 6 август ще бъде сред една от първите им по-мащабни изяви.

Веселите Дубиоза Колектив са били досега три пъти у нас с общо четири концерта само в София, като два от тях абсолютно разпродадени в Mixtape 5, а последният – от миналия август, събра рекордна за "Маймунарника" посещаемост от 2 500 души. През последните две години Дубиоза Колектив свирят в Сърбия и Хърватска пред повече от 12 000 души в най-големите зали в Белград, Загреб  и  Сплит. В тази връзка – за събитието на Каваци се препоръчва предварително закупуване на билети, тъй като техният брой е ограничен само до 1 500. Цената им е 25 лв. до 1 август и 30 лв. след тази дата и на място. Пропуските са налични в мрежата на Eventim.bg и на касите  в "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен Център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", както и онлайн през сайта на компанията.

Dubioza Kolektiv Video:
"Kažu": https://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M

Live Video:
"Balkan Funk" (MTV Live): https://www.youtube.com/watch?v=IhGGzFWEuBo 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички