Допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти


Допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти

4506

Заради огромния интерес към концерта на Ерос Рамацоти (Eros Ramazzotti), който ще се проведе в "Арена Армеец" на 26 септември, организаторите от "Жокер Медия" пуснаха допълнителни билети.

Всички почитатели на италианската звезда имат последен шанс да се сдобият с пас за грандиозното събитие, на коeто италианецът ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес. Допълнителните бройки са както правостоящи (включително и за т.нар. fan pit пред самата сцена), така и седящи.

Както MySound.bg нееднократно информира, Perfetto World Tour ще "акостира" у нас под патронажа на Посолството на Република Италия. Българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на шоуто, събрало най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. Ерос Рамацоти ще кацне в София с частен самолет, нает от български бизнесмен. Аеропланът ще бъде използван по време на цялата околосветска обиколка на музиканта.

Последните пропуски за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Ерос Рамацоти предяви изискване за потребление на огромно количество ток. Мярката се налага най-вече заради светлинното шоу и мощния звук в "Арена Армеец". От столичната зала коментираха, че подобни изисквания не са имали дори за концертите на световни звезди като Ред Хот Чили Пепърс и Дженифър Лопес взети заедно.

Заради грандиозното събитие ще бъде направена и сериозна реорганизация на конструкцията на покрива на най-голямата и модерна зала у нас. Всички нужни промени ще бъдат извършени до септември под вещото ръководство на италианския екип на звездата.

Eros World Tour 2015 ще стартира в Римини, Италия, на 12 септември, а българите ще бъдат едни от първите щастливци от цял свят, които ще могат да се насладят на невероятното шоу по повод 30-годишния юбилей на Ерос Рамацоти на сцената. Изпълнителят няма търпение да се срещне отново с феновете си и заяви, че усеща 2015 година като една от най-силните си до момента.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Още - на:

www.facebook.com/ErosLiveInSofia

www.ramazzotti.com - fans@ramazzotti.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички