Лепа Брена изненада съпруга си с изискано парти


Лепа Брена изненада съпруга си с изискано парти

3952

Легендарната Лепа Брена, която подготвя впечатляващ концерт на 22 октомври у нас, направи специална изненада на съпруга си.

Поводът за милия жест към дългогодишния спътник на звездата бе отбелязването на неговия рожден ден. Преди няколко дни големият тенисист Слободан Живойнович, който бе и президент на сръбската федерация по тенис, навърши 52 години.

VIP-събитието беше отразено от сръбските медии и обявено за много изискано. В менюто бяха включени скъпи вина, морски дарове и любимите деликатеси на съпруга на певицата. Сред специално подбраните гости се открояваше цялата фамилия на светската двойка, близки приятели на Живойнович, както и специално поканени от самата Брена музиканти, които се погрижиха за прекрасната атмосферата на вечерта.

Специалната изненада на партито беше чувственото изпълнение на Лепа Брена, посветено на дългогодишния ѝ съпруг. Звездата изпя любимите му песни, с което впечатли него и всички гости и след толкова години съвместен живот отново успя да го изненада.
 
Концертът на Лепа Брена в София, на който певицата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще бъде от 20.00 ч. на 22 октомври в зала "Арена Армеец". 

Билети - в мрежата на Eventim, на цени от от 20 до 55 лева.

Всички новини, както и официална информация за концерта на Лепа Брена в София- в официалната Facebook страница на събитието - Lepa Brena In Sofia.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички