Роби Уилямс в едно легло с българка на сцената


Роби Уилямс в едно легло с българка на сцената

4161

Spirit Оf Burgas 2015 наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите.

Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере девойка от Golden Circle зоната и ще я качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло. Роби ще ѝ изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто пред погледите на зрителите на плажа в Бургас.

Тази новина достигна до част от фен клуба на Роби Уилямс у нас. "По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи", коментират членове на клуба.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените. В понеделник на специална пресконференция в града ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания. В плановете на кмета Димитър Николов и общината влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1 200 места.

Припомняме, че БДЖ пуснаха специални музикални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички, решили да стигнат до Бургас на 7 август.

Влакът ще се движи в посока София -Бургас и обратно до седмица преди и по време на фестивала - в първия ден на фестивала (7 август) и в деня след неговото провеждане (9 август). Символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя  забавен и приятен.

Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне рано сутринта, за да избегне горещините, и ще се движи със следното разписание във фестивалните дни:
•    На 7 август влакът ще замине от Централна гара София в 7.45 ч. - Карлово – 10.15 ч. - Казанлък – 11.18 ч. - Сливен – 12.59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15.00 ч.;
•    На 9 август влакът ще потегли от гара Бургас в 13.45 ч. Сливен – 15.55 ч.- Казанлък – 17.37 ч. - Карлово – 18.45 ч.и ще пристигне в София в 21.05 ч.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута СофияБургасСофия са в продажба, като билетите на Релационната цена за билет 2 класа за бърз влак ще се продават с 20% намаление само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София БургасСофия) ще бъде 31.30 лв. Посетителите на фестивала, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).
Други цени отиване и връщане за 2 клас, бърз влак с 10% отстъпка:
•    КарловоБургасКарлово – 24,80 лева + 1 лев запазено място;
•    КазанлъкБургасКазанлък – 20,50 лева + 1 лев запазено място;
•    СливенБургасСливен – 12,60 лева + 1 лев запазено място.

Цени за учащи (студенти и ученици):
•    Карлово БургасКарлово – 13,80 лева + 1 лев запазено място;
•    КазанлъкБургас Казанлък – 11,40 лева + 1 лев запазено място;
•    СливенБургас Сливен – 7,00 лева + 1 лев запазено място.

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач - www.bdz.bg

Билети за Spirit Of Burgas 2015 - в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", Билетен център НДК.

В продажба са и пропуски за Golden Circle (само за 7 август) и VIP трибуни със седящи места.

Още новини и информация - на:

www.Spiritofburgas.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички