Jump Around с Everlast на плажа в Каваци. Концертът в детайли


Jump Around с Everlast на плажа в Каваци. Концертът в детайли

3931

Както е известно, Everlast ще изнесе за трети път концерт у нас – на 31 юли на плаж Каваци.

Популярният американски изпълнител ще пристигне ден по-рано в България, като ще прекара вечерта преди събитието в София. В ранните часове на петъка той и неговият екип се отправят към Черноморието, където ще бъдат хедлайнъри на музикална програма с участието на още три групи. Самият лайв е непосредствено до морския бряг – пред клуб "Алкохол" (Каваци).

Специално за първото по рода си шоу на тази локация, териоторията на плажа пред клуба ще бъде пригодена да посрещне изпълнители и фенове с поставянето на сценични съоръжения, допълнителни барове, добре обособена зона за хранене и подходящо организиран пропусквателен режим.

Вратите ще отворят точно в 19.00 ч.

Първи на сцената - в 19.30 ч., ще излязат музикантите от Dayo - нов обещаващ роден проект, чиято музика е описвана като представяне на нахални хип-хоп бийтове в комбинация с тромбон, сурови семпли, масивни бас линии и безкрайни атмосфери в изпълнение на цяла плеяда от известни в средите музиканти, които ще дадат откровено приятен и свеж старт на събитието.

Следват две от най-успешните за настоящата година български рок банди – Jeremy? и Odd Crew. Първите ще свирят от 20.30 ч., представяйки изцяло авторски сет, а другите обещават иначе твърдата си музика, но в любопитни акустични аранжименти от 21.30 ч. Хедлайнърът ще се появи в 22.45 ч. Веднага след края на концертната част вечерта ще продължи с афтърпарти на същото място с диджейски сетове на Raw Land и DoLittle.

Билети - в мрежата на Eventim.bg (http://www.eventim.bg/bg/bileti/stroeza-i-alkohol-predstavt-everlast-klub-plaz-kavaci-399424/event.html). След като броят на промо пропуските бе изчерпан, в момента те се предлагат на цени от 45 лв. при предварително закупуване и 50 лв. на самата дата и на място. Каси - "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен Център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", клуб "Алкохол" (Каваци), както и онлайн през сайта на компанията.

Препоръчва се предварителното подсигуряване с билети, както и по-ранното влизане в зоната на плажа.

Програмата по часове:

19:00 ч. - Отваряне
19:30 ч. – Dayo
20:30 ч. - Jeremy?
21:30 ч. - Odd Crew (Acoustic)
22:45 ч. – Everlast
Афтърпарти – Raw Land & DoLittle (DJ Sets)

Линк към събитието във Фейсбук:

Everlast - Live @ Club Alcohol, Kavatsi Beach - 31 July 2015:

https://www.facebook.com/events/1612047845719706/?action_history=null

Билети:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/stroeza-i-alkohol-predstavt-everlast-klub-plaz-kavaci-399424/event.html

Everlast: "Jump Around" (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=nZmhQSNpTJM

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички