Михаела Филева със специално участие във Фантомите на мюзикъла


Михаела Филева със специално участие във Фантомите на мюзикъла

3680

Михаела Филева беше звездата в концерт-спектакъла "Фантомите на мюзикъла", представен от Старозагорската опера.

Актуалната певица се включи в програмата, чието премиерно представление в Стара Загора на 28 юли премина под бурните аплодисменти на публиката. Изпълнителката даде всичко от себе си, въпреки проблемите, които имаше с гласа си непосредствено преди концерта. Звездата на "Монте Мюзик" се включи от все сърце в репетициите независимо от натоварения си график. Привилегия да видят спектакъла ще имат и русенци - на 31 юли в рамките на фестивала "Сцена край реката" 2015.

Комбинацията от романтични любовни истории и вълнуваща музика в мюзикъла е зашеметяваща - звучат фрагменти от "Уестсайдска история", "Кабаре", "Коса", "Малка нощна музика", "Кандид", "Котките", "Фантомът на операта", "Вълшебникът от Оз", "Алис" и "Законът на джунглата". Концерт-спектакъла дирижира маестро Любомир Денев – едно от най-големите имена в съвременната българска музика – композитор, диригент, джаз пианист, оркестратор и аранжор Филева работи активно с него, изпълнявайки фрагментите "Maybe This Time" от "Кабаре", "All That Jazz" от "Чикаго", "Send In The Clowns" от "Малка нощна музика" и "Супа" от автора и композитора на "Алис" Любомир Денев.

Участието на Михаела във "Фантомите на мюзикъла" е само част от програмата ѝ, успоредно с нейните непрестанни клубни участия по време на летния сезон. Тази година певицата издаде пробивния си дебютен албум "Инкогнито", който се продава в сайта на "Монте Мюзик" и в търговската мрежа.

Феновете на модерната българска музика да очакват още сингли и видеоклипове от него до края на годината, анонсираха от музикалната компания.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички