Пламен и Иво от X Factor с двойна доза музика в първия си сингъл


Пламен и Иво от X Factor с двойна доза музика в първия си сингъл

4963

Тийн идолите от третия сезон на X Factor Пламен и Иво представиха първия си сингъл "2 х 2" с едновременна онлайн, радио и телевизионна премиера на 31 юли.

Идеята за общ проект с двамата хрумва на креативния дует Pavell & Venci Venc’ по време на формата, когато братя Добреви им правят силно впечатление. "Още тогава с Венци си говорихме, че ще е страхотно да направим нещо заедно с тях, защото са суперсвежи и позитивни, много талантливи и стилът им се доближава до нашия", казва Павел Николов, който е автор на музиката на "2 х 2". Текста четиримата пишат заедно, водени от красноречивото заглавие, а аранжиментът е на Pavell и националния шампион по бийтбокс за 2011 Искрен Тончев-Искрата.
 
"2 х 2" носи духа на лятото и именно около тази тема Creative Crew изграждат концепцията за видеоклипа към парчето. Идеята на режисьора Виктор Антонов-Рик е да избегне шаблонните за летните хитове кадри край басейн или морски бряг и да се фокусира върху експресивните образи на артистите. Затова изборът на локация за снимките пада върху склад за товарни контейнери. В някои от кадрите на присъстват танцьорите от Makosa Nostra Family. За визията на Пламен, Иво, Pavell и Venci Venc’ екипът се е доверил на брандовете Massive Вy Block и Trap Shop.  

За първи път в проект на "Вирджиния Рекърдс" участват и фенове на изпълнителите. Два пъти по две момичета от Велико Търново и Русе получиха възможността да се снимат в клипа на любимците си като победителки от игра, проведена на Facebook страницата на най-мащабното национално музикално турне Coca-Cola Happy Energy Tour, което стартира през септември.

Следващият сингъл на братята Пламен и Иво се очаква да излезе същия месец.

Виж "2 х 2" ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички