The Family Оf Gipsy Kings с горещ дубъл в София и Свети Влас


The Family Оf Gipsy Kings с горещ дубъл в София и Свети Влас

4056

The Family Of Gipsy Kings пристигат по покана на La Cubanita за две изяви в България през август.

Световноизвестната група, предвождана от Марио Рейас, член на легендарната фамилия Рейас, която династия даде на света Джипси Кингс, ще разгорещи столичани с вечните си хитове в La Cubanita на 5 август (сряда) и La Cubanita En El Mar в Свети Влас следващия ден.

Интересът към концертите на екзотичните музиканти у нас е огромен, не крият домакините.

"Винаги се стремим да предлагаме на гостите си интересни и атрактивни програми, които не могат да видят навсякъде. Специално това гостуване го планираме от доста време и сме щастливи, че най-после ще бъдем техни домакини", споделиха от La Cubanita, категорично отказвайки да коментират хонорарите на звездите.

"Важното е, че ни очакват две неповторими вечери в София и Свети Влас с музикантите от The Family Оf Gipsy Kings и се надяваме по този начин да зарадваме гостите си в разгара на лятото", допълниха от клуба.

Третият обект от бранда - La Cubanita Beach Bar (Слънчев бряг), също предложи достатъчно интригуващи имена в лятната си програма досега. Емил Ласария, DJ Карлос Галярдо, Ларис и Адриан Сина гостуваха в заведението на плаж Какао миналия месец, а в августовски афиш на клуба са Том Боксер и Морена (1 август), DJ Sash (5 август) и Ice MC (12 август).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички