David Penn и DiMO BG миксират на Bedroom Beach


David Penn и DiMO BG миксират на Bedroom Beach

3940

Хосе Давид Пенин Монтийя с артистичен псевдоним David Penn ще взриви отново Bedroom Beach на 8 август.

Съпорт на госта ще бъде DiMO BG.

DJ David Penn е икона на испанската електронна музика с над 20-годишна кариера. Като продуцент в професионалната си биография има повече от 200 продукции и рекмикси. Правил е ремикси също така на големите Sandy Rivera, Mariah Carey, Boy George, Simply Red, Jon Cutler и Masters At Work.

David Penn е чест гост в най-добрите клубове в родната Испания, в Европа, Турция, Южна и Северна Америка. Печели много фенове благодарение на собствения си лейбъл Urbana Recordings. Това признание се материализира и в редица награди: петкратно е най-добър диджей в класацията на Deejaymag, а два пъти е носител и на наградата за най-добър диджей на Vicious Music Awards.

DiMO BG е носител на наградата Best House DJ за 2005 и 2011, има три ремикса на популярни песни, които върнаха българската музика на клубната сцена: парчето на Михаела Филева "Приливи и отливи", "Домино" с Графа, "Кажи ми вече всичко" с Венци & Били Хлапето. DiMO BG има и авторски трак с Мариана Попова, излъчван е в ефира на няколко европейски радиостанции.

DiMO BG е работил в сътрудничество със Sandy Rivera, Marco Carola, Supernova, Wally Lopez, Dennis Ferrer, The Shapeshifters. Негови тракове са издавани от лейбълите World Up, Lapsus Music, Go Deeva Records, Ready Mix Records, Da Way и Techsoul.

Електронната буря, която ще се разрази на 8 август на Bedroom Beach, ще се превърне и в нощ на фетишите, когато на сцената излязат момичетата от балета Bedroom Premium Ladies с тяхното тематично парти Fetish Night: изпълълнения на пилон, въжета, синджири, намордници, белезници, латекс и шипове...

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички