Insomnia 2015 - от здрач до залез


Insomnia 2015 - от здрач до залез

3926

Както MySound.bg писа, плажът "Перла" до Приморско ще посрещне Insomnia 2015 на осмото число от осмия месец от годината.

Специални гости на 24-часовия летен фестивал на Metropolis са италианецът Ilario Alicante (Cocoon) и британският диджей Alan Fitzpatrick (Drumcode, Cocoon) (на снимката).

Както винаги организаторите са се погрижили за максималния комфорт на присъстващите, за които е осигурен безплатен автобус от автогарата в Приморско до плажа.

Цените на билетите за почти разпродаденото събитие са 30 лева до деня на партито, а за любителите на допълнителните удобства VIP-пропускът (на цена от 40 лева) ще осигурява достъп до специална зона за танцуване върху дървени платформи с места за сядане и чудесен изглед към партито. За дневната сцена "Метрополис" ще построят мегаконструкция от близо 150 квадратни метра с шарена сянка, много чадъри и удобни места за сядане.

Естествено, най-доброто облекло за партито е банският костюм, защото през светлата част от фестивала няма да има ограничения за къпането в кристалната вода на залива.

Само дни след като пуска заедно със Sven Vath и Dixon на най-запомнящото се парти до този момент на ИбисаCocoon Ibiza в Amnesia, Alan Fitzpatrick обещава да запише и в родната Insomnia-история феноменално посрещане на изгрева. В момента диджеят е на върха на класацията на Beatport с парчето "Love Siren", а през последната година направи много ремикси за артисти като Roisin Murphy, Argy и Dubspeeka и спечели все по-глобално признание на уникалния си стил, съчетаващ британски рейв и класики от всички десетилетия, умело преплетени с иновативен съвременен техно звук. Българската публика вероятно ще надникне и в бъдещето, защото Alan се готви да представи и първото шоу на живо в кариерата си в края на годината.

На Insomnia той ще бъде подкрепен от италианския техно новатор Ilario Alicante и цяла плеяда от най-добрите български диджеи, начело с Metropolis DJs (Jasen Petrov, Steven, Smurf) в компанията на Beno San, Dark Pressure, EV, Ivo Graves, Mikkah, Miss Lidiya, Petar, Peter Kanev, Shade, Sono, Stein, ValEx, Vityaz, Ziggy и Zimone.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички