Сърбия пак се довери на Цеца


Сърбия пак се довери на Цеца

3806

Цеца отново ще търси таланти и в новия сезон на "Гласът на Сърбия".

След огромния успех на първия сезон на музикалното риалити, в което певицата бе председател на журито, продуцентите на предаването отново държат именно тя да бъде титуляр на съдиите и в новия предстоящ сезон. С този жест те ясно подчертават, че благодарение на участието на кралицата на сръбската музика, форматът се е отличил с изключително висок рейтинг и се е радвал на многоброен зрителски интерес. Така всички почитатели на изпълнителката отново ще имат уникалната възможност да гледат своята любима изпълнителка на малкия екран. За участието си в новия сезон на "Гласът на Сърбия", певицата споделя: "В първия сезон имахме удоволствието да срещнем невероятни таланти от всички краища на страната, дори и от България. Да, бях по-строга, но се радвам, че успях да помогна на участниците да разберат как да работят с гласа си и да повярват в своите възможности. Нямам търпение да разбера какво ни предстои във втори сезон".

За радост на всички свои почитатели, балканската мегазвезда ще изнесе дългоочакваното си шоу в Несебър от 19.00 ч. на 21 август. То обаче се оказа ябълката на раздора за родните шоу среди. За събитието в интернет пространството усилено се носят всякакви и всевъзможни слухове и неверни твърдения относно това кои певици ще подгряват кралицата на Балканите. Във връзка с всички тези публикации организаторите на концерта съобщават, че достоверна информация може да бъде получена единствено и само от тях.

Както вече беше обявено, шоуто ще започне с ударна едночасова програма на Галена и Преслава. След тях на сцената ще се качи Анелия, която допълнително ще нажежи публиката преди дългоочакваната поява на Цеца. Самата тя лично е избрала подгряващите изпълнителки, които не слизат от върховете на родните класации в последните години.   

Билети за събитието - в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички