100 Кила и 300 литра със зрелищен спектакъл на Bedroom Beach


100 Кила и 300 литра със зрелищен спектакъл на Bedroom Beach

4961

След като преди четири години излиза за първи път на сцената в Bedroom Beach, един от най-нашумелите родни рапъри - 100 Кила, отново ще зарадва феновете си на Слънчев бряг.

Изпълнителят ще бъде специален гост на популярната поредица Blackroom Party, чието поредно издание ще се състои на 12 август.

Явор Янакиев, както всъщност е истинското име на 100 Кила, е подготвил съвсем нова и различна програма за участието си в популярния клуб. Час преди лайфа той ще се изяви зад пулта, миксирайки най-актуалните хип-хоп парчета. По-късно ще изпълни хитове си "Сто гайди", "Сливенския кашкавал","Цяла нощ", "Аз съм 6", "Каймака", "Ланец на врата ми" и други. Трикратният носител на наградата "Рапър на годината" пристига за шоуто със смолянската формация гайдари 300 литра и цял антураж танцьорки от балет Студио 121 и Flying Angels.

Заедно със 100 Кила зад пулта ще бъде и диджей Fed, който като рапър има  цели 12 години кариера с групата Мite & Fed, с която участва по концерти съвместно с изпълнители като Mite, Я-Я, Big Sha, Добри момчета, Рап нация, DJ Emotion, Fang, Hoodini, X- Team. Интересен факт е, че е бил диджей на големи фестивали като Spirit Оf Burgas например.

DJ Fed има микстейп поредица -  "Da Trunk Muzik Mixtape", от която е реализирал вече 2 части – Vol.1 и Vol.2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички