Четвърти мотосъбор ръмжи край София


Четвърти мотосъбор ръмжи край София

4126

На 14 август духът на 50-те, златната ера на рок-ен-рола, ще завладее присъстващи и участници в откриващата вечер на четвъртия мотосъбор, организиран от Atrox MC.  

Pin–up момичета, безброй мотори, Sailor Jerry Rum и рокабили музика ще са част от Rockabilly Night. Събитието ще се състои на 70 км. от София в парк "Корминеш" (с. Челопеч), а кулминацията на вечерта ще бъде концертът на гръцката рокабили банда Johnny Rumble & The Law 4000. Очарователните момичета от Sweet Me Up Boutique обещават горещо pin-up шоу, информират съорганизаторите от Rockabilly.bg, които ще се включат с подгравящ диджейски сет, а дамите ще могат да направят своите тематични грим и прическа при стилистките на Rockabilly Night.

Rockabilly Night започва в 21.00 този петък.

На следващия ден рок-ен-рол еуфорията ще се пренесе на морския бряг. Rockabilly.bg организират втори концерт на гръцката рокабили банда Johnny Rumble & The Law 4000 на едно от най-красивите места на нашето черноморие - малкия плаж на къмпинг "Арапя", бар Pampero. Очаква ви разтърсваща забава от опияняващ плажен рок-ен-рол коктейл от петдесетарски рокабили и рок-ен-рол, седемдесетарски ривайвъл и осемдесетарски нео-рокабили саунд, примесен с обилни количества ром Sailor Jerry. Началото е 21.00 ч., вход свободен.

Предстоящите концерти са с подкрепата на Sailor Jerry Rum.

Johnny Rumble & The Law 4000 е солунска рокабили банда. Музиката ѝ е експлозивна смес от петдесетарски рокабили и рок-ен-рол, примесени със седемдесетарски ривайвъл и осемдесетарско нео-рокабили. Бандата е сравнително от скоро на гръцката сцена и е сформирана като нов (страничен) проект на добре познати ни музиканти. На китарата е Haris от The Bullets, на баса е George от The Shockins, вокалист и барабанист е Johnny. Името е вдъхновено от популярния през 60-те гръцки филм Law 4000.

https://www.facebook.com/johnnyrumbleandthelaw4000?fref=ts

Rockabilly.bg създават уебсайта www.Rockabilly.bg  в който събират любопитна информация, новини и факти, свързани с музика, танци, филми, автомобили и мотоциклети от епохата 30-те - 50-те години на миналия век.

Промоутират на местна сцена с концерти на живо рок-ен-рол групи като
Mystery Gang (HU), The Rocker Covers (UK), Breathless (GR), Руки'в Брюки (UKR) и Johnny Rumble & Law 4000 (GR).

Събитията във Фейсбук:

Rockabilly Night: Johnny Rumble & The Law 4000 (GR) / live & 4-ти Мото Събор Atrox MC

Johnny Rumble & The Law 4000 (GR) live@ bar Pampero

Предстоящите концерти са с подкрепата на Sailor Jerry Rum.

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички