Деца впечатляват с трудни песни в селекция за детската Евровизия


Деца впечатляват с трудни песни в селекция за детската Евровизия

3761

Все по-сложни за изпълнение песни избират децата, които зрителите на bTV ще видят и чуят в последните три епизода от предварителните кастинги за детската "Евровизия" 2015.

За да впечатлят журито, няколко момичета ще поемат предизвикателството "Something's Got A Hold On Me" (Ета Джеймс), други избраха "Hallelujah" (Александра Бърк), както и песни на Кристина Агилера, Джеси Джей и Анастейша, интерпретация на "O Sole Mio" и други. Ще има впечатляващи изпълнения на френски, италиански и испански парчета, както и трудни български класики и народни песни.

Не случайно коментарите и препоръките на журито, включително към родителите на много от децата, ще бъдат повече тази седмица, с конкретни съвети и насоки. Какво накара Евгени Димитров да обобщи, че "певец е обратното на притеснителен човек", зрителите ще разберат от понеделник до сряда в 21.30 часа.

Сред кандидатите тази седмица са участничка в кастинга за детската "Евровизия", стигнала почти до върха преди 4 години, талантливо момиче с трогателна лична история и дъщерята на популярна ТВ водеща. В края на последния предварителен кастинг ще стане ясен и един от 24-те полуфиналисти.

Полуфиналите в националната селекция започват на 31 август и ще се излъчват всяка вечер до 3 септември от 21.30 часа. Целият конкурс може да се проследи и от слушателите на bTV Радио.

Както MySound.bg вече огласи, тринадесетото издание на детската "Евровизия" ще се проведе в столичната зала "Арена Армеец" на 21 ноември и бъде излъчен на живо по БНТ.

Мотото на песенната надпревара е е #discover (#откривай).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички