Трио Карамел представя България на Охрид фест 2015


Трио Карамел представя България на Охрид фест 2015

5222

Най-новата момичешка група в България - Карамел (Caramel), ще дебютира на най-популярния музикален фестивал в Македония - "Охрид фест" 2015.

"Сладкото" трио ще се представи с първата си песен "Снимка с мен", която е с балканско поп звучене, в програмата, наречена "Интернационална вечер", на лятната сцена "Долни Сарай" тази сряда, 26 август. "Карамел"-ките ще премерят сили с известни балкански изпълнители за сърцата на многобройната публика.

"Толкова сме щастливи, че ще вземем участие във фестивала "Охрид фест". За представянето си репетираме всеки ден специална хореография. Гледали сме фестивала само по телевизията и винаги сме искали да бъдем на тази сцена. Това за нас е чест и поредната сбъдната мечта", споделят Никол, Ивайла и Карина.

"Охрид фест" е най-известният международен фестивал, провеждащ се в Македония, а неговото 23-то издание ще се състои от 23 до 26 август.

Младите грации представиха наскоро за първи път пред публика "Снимка с мен" на организирания от Евгени Минчев и Алина Дуарте конкурс "Мис Лято", където изпълнителките на "Ара Мюзик" привлякоха вниманието  на актьора Гай Сайнър, известен с ролята си на лейтенант Грубър от сериала "Ало, ало".

"Снимка с мен":
https://www.youtube.com/watch?v=ob6JXFDFARs

Balkanika Music Television за пореден път ще излъчи на живо събитието - от 21.30 ч. на 25 и 26 август. То ще се проведе в четири поредни дни, разпределени в различни категории – Детска, Фолк, Поп и Интернационална вечер.

Специален гост на Поп вечерта ще бъде популярната изпълнителка Неда Украден, а на Интернационалната вечер -  група Novi Fosili от Хърватия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички