Cacao Beach Club закрива сезона тази събота


Cacao Beach Club закрива сезона тази събота

3600

Неусетно и като че ли с едно вдишване, дойде краят на летните музикални уикенди на Cacao Beach.

Този петък и събота, 28 и 29 август, ще отпразнуваме закриващия уикенд с подобаващо настроение и музиката на Stan Kolev (28 август), Tarkan и V-Sag (29 август).

На 28-ми вечерта, освен предпоследното парти за сезона, ще отбележим и рождения ден на Stan Kolev. По традиция диджеят избра да отпразнува този ден с всички свои фенове в един от любимите си клубове. За вечерта артистът е подготвил селекция, с която ще защити титлата си на един от най-добрите прогресив хаус диджеи в света. С 2 албума и над 500 трака, един от които включен в саундтрака на сериала "Oт местопрестъплението: Маями", пускал редом до Аrmin van Buuren, Paul Oakenfold, David Morales и Roger Sanchez, издавал за лейбълите Armada Music, Global Underground и Spinning Records, диджеят ще застъпи ударно в новия Cacao Beach.

След него в събота вечер зад пулта ще застане една добре позната и силна комбинация от артисти – DJ Tarkan и V-Sag. Неподправеният техно стил на Tarkan му донесе приза диджей на годината през 2002. Именно този успех проправя път на родения в Германия турски артист. Запознанството му с младия диджей и продуцент Василис Сагонас, познат като V-Sag, се оказва важен момент в кариерата и на двамата. Освен симбиоза зад пулта, заедно създават и лейбъла No Smoking Recordings, като стартират серия от партита в цял свят.

Билети за сета на Stan Kolev - на място срещу 15 лв., а пропуски за DJ Tarkan и V-Sag на цена от 20 лв. може да откриете в мрежата на Eventim.bg и бензиностанции ОМV в цялата страна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички