Виж кой спечели книгата Тангото на старата гвардия


Виж кой спечели книгата Тангото на старата гвардия

3493

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели в издателство "Еднорог", в чийто каталог излезе дългоочакваната у нас книга на Артуро Перес-Реверте "Тангото на старата гвардия".

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен екземпляр от творбата. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича главният герой в "Тангото на старата гвардия"?

Вярното е: Макс Коста.

Честито на Леонид Иванов и Златомира Пенева.

Тласкан от порива да сътвори съвършеното танго, един композитор потегля за Буенос Айрес през 1928; започналата тогава история за любов, амбиция и престъпления отеква в шпионска афера на Ривиерата по време на Испанската гражданска война и намира своя драматичен финал в сенките и интригите зад шахматен турнир в Соренто през 60-те години на XX век.

Трескавият, пламенен и кървав разказ за любов и измяна, страст и смърт се преплита с бурната и мъчителна драма на XX век и със страстния ритъм на аржентинското танго на цели 592 страници.

Новият роман на един от най-четените и превеждани испански писатели в света - Артуро Перес-Реверте, е динамичен и увлекателен разказ за трагична любов на фона на драматичните исторически събития от епохата. Съдбата движи фигурите на един очарователен измамник и на една красива жена по шахматната дъска на живота.

Артуро Перес-Реверте, един от най-четените и превеждани испански писатели (на снимката), е роден в Картахена през 1951.

Завършва журналистика и политология, след дълга и успешна кариера на военен кореспондент в повечето горещи точки на планетата, се посвещава изцяло на литературата.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички