Як концерт и турнир по тенис на маса организира BG Music Channel


Як концерт и турнир по тенис на маса организира BG Music Channel

3795

BG Music Channel започва инициатива под надслов "Спортувай с БГ музика!".

Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика. Проявата стартира в първия учебен ден и първото мероприятие от поредицата ще бъде звезден турнир по тенис на маса в Paradise Center. Интересното е, че в този турнир ще вземат участие едни от най-популярните и обичани български изпълнители. Те ще се състезават заедно с ученици, младежи и всички други посетители, които желаят да се впуснат в спортната надпревара, обединени в състезателни отбори по двойки.

Всички желаещи да премерят сили на тенис масата с любимите си звезди от българската поп, рок, хип-хоп и ар-ен-би сцена могат да се запишат за участие в Social Club We Play на ет.1 в Paradise Center до 11 септември (за повече информация: https://www.facebook.com/weplaysofia, тел. 0887 082 080).

На 13 септември (неделя) от 10.00 ч. в Social Club We Play ще се проведат квалификациите, чрез които ще се отличат най-добрите играчи, които ще сформират състезателни отбори с любимите си БГ звезди и заедно ще вземат участие в турнира по тенис на маса в Social Club We Play от 15.00 ч. на 15 септември.

От 19.00 ч. на 15 септември организаторите са подготвили и още една изненада за всички ученици и посетителите на столичния мол - на "Водна сцена", намираща се на ет.0 в Paradise Center. Веднага след официалното награждаване на победителите в турнира ще се състои и празничен концерт с любими български артисти и изпълнители по повод първия учебен ден.

Освен лична среща със звездите, възможност за участие в турнира и празничния концерт, за посетителите са подготвени още много изненади и незабравими емоции, анонсираха от медията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички