Митко Таралежков подгрява S.A.R.S. в Маймунарника


Митко Таралежков подгрява S.A.R.S. в Маймунарника

3846

Както вече е известно, една от най-популярните съвременни балкански банди - S.A.R.S., ще посети отново София за концерт в клуб "Маймунарника", Борисовата градина, на 29 август (събота).

Триото на Митко Тарележков (на снимката) е избрано да изпълни собствен сет непосредствено преди хедлайнърите. Групата е в състав: Митко Таралежков - китара, вокал, думи; Невен Кидеров - перкусии, вокал; bggz rubbit - китара, вокал, като за близо час те ще изпълнят част от вече добре познатите им песни - "И толкоз", "Вятъре", "Радост", "Лятото е само наужким", "Комините" и т.н. Вратите на клуба ще отворят в 19.30 ч., а концертната част стартира точно в 20.00 ч.

С всяко ново гостуване сърбите стават все по-познати и любими на българската публика, като предстоящият им лайв обещава да бъде най-масов и гони рекорда на Dubioza Kolektiv от миналата година - 2 500 души. Събитието отново е по инициатива на "Строежа" - традиционен партньор на формацията при изявите ѝ до момента у нас и с чието съдействие успя да свири в Берлин и Прага за първи път през април.

Билети за събитието - в касите на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията на цени от 20 лв. в предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място. Каси - "Строежа", "Маймунарника", "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен Център НДК, "Арена Армеец", "Строежа" и "Маймунарника".

Към момента повече от половината от пуснатите в продажба 2 000 билета е изчерпана - препоръчва се предварителното закупуване на пропуски.

Митко Таралежков, bggz и Бат' Невен: "И толкоз":
https://www.youtube.com/watch?v=MzKKgyssuh0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички