Остава празнуват 23 години с концерт довечера


Остава празнуват 23 години с концерт довечера

4555

В петъчната вечер на 28 август Остава ще отбележат своята 23-годишнина с голям летен концерт на открито.

Събитието по традиция се провежда в "Маймунарника", Борисовата градина.

Новият албум на Остава предстои да излезе до края на годината, но днес за първи път песните от него ще бъдат изпълнени на живо, и то в абсолютно завършен вид. Само преди ден в интернет пространството се появи неофициалната версия на пилотния сингъл "Дали си ти?" (https://www.youtube.com/watch?v=2EF_zItfsrc&sns=fb).

В над двучасовия сет на групата ще бъдат включени и най-емблематичните парчета, популярни през дългогодишната ѝ кариера – "Ще дойдеш ли с мен?", "Минитяло", "Поля от слънчогледи", "Шоколад", "Моно", "Мъничко човече", "Президент", "Лондон, Париж, Берлин", "Стоп", "Бесен", "Океан" и много други. Компания в основния състав на групата като гост-музиканти ще правят бившият член на ОставаМихаил Шишков (пиано и педъл-стийл китара), плюс музикалният ко-продуцент на предстоящия албум – Мартин Стоянов, също на пиано и беквокали. Групата Jin Monic ще открие събитието с 40-минутен сет с начало точно 20.00 ч., а самите Остава стартират в 21.00 ч. Вратите на клуба отварят в 19.30 ч. Организираторите препоръчват по-ранно пристигане на феновете.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg до 18.00 часа днес на цена от 15 лв. Каси - "Строежа", "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен Център НДК, "Арена Армеец", както и онлайн през сайта на компанията.

Пропуски на място също ще бъдат продавани – на самите врати на клуба веднага след отварянето им.



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички