Ал Бано и Ромина със специален поздрав към българската публика


Ал Бано и Ромина със специален поздрав към българската публика

3896

Италианският мегадует Ал Бано и Ромина Пауър, който ще гостува у нас  на 16 декември в зала "Арена Армеец", поздрави сърдечно българските си почитатели.

След дълги години, в които двамата изпълнители бяха разделени в личен и професионален план, България сега има уникалната възможност да ги види отново заедно.

Двете златни имена на италианската музика отправиха лично послание и  поканиха родните фенове да се срещнат на живо преди един от най-големите празници в годината – Коледа. "Заповядайте на грандиозен спектакъл на 16 декември в София с нас Ал Бано и Ромина Пауър. Ще се радваме да се видим, очаква ви прекрасно шоу!" – казват с усмивка  звездите на Ботуша.

Специалния поздрав на Ал Бано и Ромина към българските фенове може да видите на следните линкове:

https://youtu.be/vugj6d9StAI
https://youtu.be/1v76vvvadms

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец".

Междувременно, изпълнителите имаха хубав повод да се съберат отново преди изявата си в България. Синът им Яри Каризи наскоро се сгоди за модела Найке Ривели - дъщеря на легендарната актриса Орнела Мути. Синът на най-продавания дует в историята на музиката е на 42 години, а неговата избраница – на 40. Двамата се запознали неотдавна на снимките на риалити предаване и според слуховете оттогава били неразделни и правели всичко заедно.  За да отпразнуват щастливата новина, влюбените събрали семействата си на скромен домашен годеж. Естествено, на импровизираната церемония, освен родителите им, са присъствали единствено най-близките им роднини. Ал Бано не скрил радостта си и обявил, че досега никога не е виждал сина си толкова щастлив, а Ромина се разплакала.

"Живях бурно, но с Найке най-сетне намерих баланса", заявил Яри, който е музикант също като известните си родители. "Дълго търсих себе си. От малък мечтаех да стана певец, но известността на родителите ми беше тежък кръст. Преди да навърша 20 години загубих сестра си Иления, с която имах много специална връзка, тази трагедия напълно ме обърка. Започнах да обикалям света и да пиша музика. Сега с Найке се радваме на всеки момент заедно", продължава изповедта си той.

Дъщерята на Орнела Мути вече има един брак зад гърба си, както и един пораснал син. Според италианските медии новият съюз щял да обедини активите на две от най-богатите артистични фамилии в Италия.

Ал Бано и Ромина Пауър са най-известният италиански дует в света. Двамата се запознават през 1967 по време на снимките на филма Nel Sole и се женят три години по-късно. Звездната двойка дълги години бе разделена, но през 2015 Ал Бано и Ромина Пауър ще представят за многобройните си български почитатели някои от своите най-обичани парчета, сред които "Libertà", "Felicità", "Sempre Sempre" и много други.

Билетите за концерта в "Арена Армеец" са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Всички новости и актуална информация за концерта - във Фейсбук страницата на събитието - Al Bano & Romina Power Live In Sofia.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички