Rachel Row и KiNK откриват нощта на Rudimental у нас


Rachel Row и KiNK откриват нощта на Rudimental у нас

4076

Българското дуо Rachel Row и KiNK ще открие за Rudimental и Ella Eyre в зала 3 на столичния "Интер Експо център".

Както е известно, британските артисти с неподправен стил и тяхното откритие със зашеметяващ глас, ще се изявят на 12 септември.

Завършила музикалната академия в София, Rachel Row композира музика и пише текстове за Рут Колева, Мария Илиева, Сантра и др. Силно повлиян едновременно от жанрове като соул, ар-ен-би и джаз и разчупените бийтове на класическия британски рейв саунд (брейкбийт, джънгъл и нео техно), нейния стил тя определя като електрик соул. Първият ѝ сингъл "Follow The Step" e издаден на плоча от Pets Recordings в края на 2012, а малко по-късно е  тиражиран в 2 издания от Defected (UK) с ремиксите на световноизвестния ни сънародник KiNK, британския диджей и продуцент Justin Martin и не по-малко популярните Breach и FCL.

Страхил Велчев, по известен като KiNK, е сред най-успелите български продуценти и диджеи, изключително интересен артист със страст към аналоговите инструменти и динамичните лайв сетове. Признанието от електронната библия на жанра Resident Advisor, която го класира на трето място в своя чарт за най-добри изпълнители (live act) за 2013, е безспорно доказателство за качествата му и неговото заслужено място на световната сцена.

Работата на Rachel с KiNK (на снимката) по всичките ѝ сингли и съвместните им проекти като "Hand Made" (Rush Hour, NL), "Quetsion Mark" (Kompakt, DE) и успешния ремикс на KiNK на "Follow The Step" (Defected, UK) ги отвеждат до редица участия в Amstersam Dance Event, Sonar (Барселона), Ushuaia (Ибиса), Tomorrowland (Белгия), Panorama Bar (Берлин) и други.

На 12 септември българската публика ще има възможност да се докосне до лайф сет с Rachel Row и KiNK, в който освен синглите ще бъдат включени все още неизпълнявани нейни песни, както и специална част на импровизация с миди инструменти, войс рекордер и контролери (подобно на видеото към последния ѝ сингъл "Sparks").

Краят на нощта ще бъде отбелязан отново от българско име. Tekniq (Марин Лалов) е български диджей, който живее и твори в София. Вдъхновен от хип-хоп културата и грайм звученето, миксовете му са еклектични и целят да разкажат история, варираща от мелодично фънки геридж звучене до по-натегнати бас звуци. Широкоскроен в музикалните си разбирания и постоянно търсещ нов звук и начини да развълнува публиката, Tekniq стана задължителен елемент от музикалната ъндъграунд сцена у нас.

Междувременно, Ella Eyre представи дебютния си албум "F E L I N Е" на 28 август, малко след премиерата на втория дългосвирещ диск на Rudimental - "We The Generation", в който също се изявява.

Продукцията включва добре познатите "Together", "If I Go" и "Deeper". Със своя неподражаем стил момичето с мощен глас и силно присъствие се радва на завидни успехи за крехките си 21 години. Тя печели уважението на колегите си и любовта на публиката още с първата си поява в суперуспешната колаборация с Rudimental - "Waiting Аll Night". Артистите грабват безкомпромисно наградата за сингъл на годината по време на миналогодишната BRIT церемония. Многобройните колаборации, част от които с The XX, Tinie Tempah, Bastille, Naughty Boy и DJ Fresh, дебютният солов сингъл "If I Go", както и авторските парчета "Deeper", "Comeback", "Together" и "Good Times"  заслужено ѝ печелят титлата "Гласът на Британия".

Вокалистката ще изпълни част от парчетата, включени в соловия си албум, съпроводена от собствен бенд в София.

Билети за събитието по 50 лв. в мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV в цялата страна.

Повече за Rachel:

Official Site:

http://rachelrow.com

Soundcloud:

http://soundcloud.com/rachel-row

Повече за KiNK:

Bio:

https://kinkstruction.wordpress.com/biography/

Facеbook: https://www.facebook.com/kink303?fref=ts

Повече за Tekniq:

Facebook: https://www.facebook.com/iamtknq

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/tknq/

Видео на Ella Eyre: "Good Times":

https://youtu.be/NUXaiHr6M9s
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички