Плюс Фестивал Пазарджик 2015: пълна програма


Плюс Фестивал Пазарджик 2015: пълна програма

4300

След напрегнат вот, рок бандата от Пловдив Panic Station се пребори за последното свободно място в програмата на вечерните концерти на "Плюс Фестивал" 2015.

Както е известно, събитието ще се проведе в Пазарджик между 11 и 13 септември.

Станалият вече традиция за феста конкурс за едно от местата във вечерната програма се проведе миналата седмица, известиха организаторите. Изцяло доверявайки се на своята публика, те оставят избора в техни ръце, след като до финал допуснат трите най-достойни според тях изпълнения.

Тази година на най-голям почитателски вот се зарадваха пловдичаните от Panic Station. "Развълнувани сме, че успяхме да се класираме за второто издание на Plus Festival, още повече, че това се случи в същата вечер, в която бяхме наградени с първо място сред групите на 18-ия пореден Pop Rock Fest Nessebar 2015. Емоцията да се качиш на сцена пред толкова многобройна публика, каквато със сигурност ще има в Пазарджик, безспорно е незаменима. А това, че ще сме сред вече доказали се артисти в България, още повече ни мотивира  да дадем всичко от себе си и да впечатлим максимално хората, които ще ни слушат и гледат", споделиха щастливите рокаджии.

А списъкът с доказали се изпълнители в програмата на "Плюс Фестивал Пазарджик" 2015 е неоспорим факт. В първата вечер жителитете и гостите на града ще забавляват Криско и Павел, Венци Венц & Моисей. На 12 септември на голямата сцена ще се качат легендите на българския рок - Б.Т.Р., както и тийн идолите Революция Z. Гвоздеят на грандиозното закриване ще бъдат Любо Киров и Мария Илиева, които ще се изявят на 13 септември.

По време на трите фестивални дни на сцената ще се качат и изпълнители от шест европейски държави. Това са: Jarno Ibarra (Холандия), Karina Ghita (Румъния), Joe West (Великобритания), Maroon 5 Serbian Tribute Band (Сърбия), Leon Rudolf (Германия) и Beatrix Crew (Македония). На голямата сцена на "Острова" ще се вихрят и Electra Crew, The Hopers, Лазар Вълчев Live Band, Александра Борисова, N'Core & Dorothy, Виктор Либа, Ni.co, Емил Петров, Dem Divas, Стефан Стоилов, танцов състав Албена, Ballet Obsession, Лили Пенчева, балет "Мега".

За втора поредна година "Плюс Фестивал" се организира от община Пазарджик с подкрепата на кмета Тодор Попов и специалистите от дирекция "Образование и култура", която преди месец публикува инфографика с многобройните културни инициативи, организирани на територията на града.

От разпространените данни стана ясно, че "Плюс Фестивал" набира сериозна подкрепа и се радва на популярност, въпреки че това е едва второ издание на събитието.

www.facebook.com/plusfestival.eu.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички