Rudimental с нов албум в София на 12 септември


Rudimental с нов албум в София на 12 септември

3807

Британците Rudimental пристигат със своя втори диск - "We The Generation", за изявата си у нас.

Както е известно, концертът на лондонската формация е в зала 3 на столичния Интер Експо център на 12 септември. В събитието ще участва и Ella Eyre със собствената си банда, представяйки песни от своя дебют "F E L I N Е".

Амбициозен нов проект и грандиозни планове за бъдещето - така могат да бъдат описани с няколко думи музикантите от Rudimental през 2015. След като  пуснаха своя сингъл "Never Let You Go", те обявиха и новото си турне, което ще започне от България. За създаването на албума групата работи с невероятен набор от изгряващи британски артисти като Mahalia в парчето "We The Generation", Anne-Marie и Will Heard. В диска звучат и няколко утвърдени имена - Dizzee Rascal и Lianne La Havas , сред които и покойният вече Bobby Womack.

Другата звезда на вечерта - Ella Eyre, често е наричана гласът на Британия заради множеството колаборации с Rudimental, Bastille, The XX, Tinie Tempah, Naughty Boy и DJ Fresh. Вокалистката e считана за едно от най-големите открития на британската музика в последните 5 години и една от причините за славата на Rudimental и на сингъла "Waiting All Night". Ella обаче започна да излиза от сянката на колаборациите с авторските пиеси "If I Go", "Deeper" и "Together", които бързо се превърнаха в хитове. За специална вечер в София тя идва със собствена група и ефектно шоу.

"За какво мечтаем в близко бъдеще? Мечтаем да получим хедлайн спот на Glastonbury. Смятаме, че това е осъществима мечта след 3-4 години. Засега обаче просто искаме хората да се влюбят в новия ни албум. Помним първото си гостуване в България, помним енергията в залата и знаем, че ни очаква незабравима нощ. Щастливи сме и че отново ще се срещнем на сцената с Ella Еyre - сигурни сме, че ще бъде нощ, която ще се запомни. Ако мога да дам някакъв съвет на публиката – бъдете там, защото готвим зрелище", споделя Leon Rolle.
 
Британците пристигат по покана на Keen Acts в състав: Leon Rolle, Thomas Jules (вокали) и Mark Crown (тромпет).

Билети за събитието по 50 лв. в мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV в цялата страна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички