Fyeld свирят на тазгодишното издание на We Are Going To Мъглиж


Fyeld свирят на тазгодишното издание на We Are Going To Мъглиж

4018

Новият музикален сезон започва за Fyeld още този петък, когато групата ще се качи на сцената на We Are Going Тo Мъглиж.

Изобилието на фестивали тази година е почти главозамайващо, но такива с качествата на предстоящия в Мъглиж са рядкост настояват организаторите. На 4 и 5 септември третата годишнина на рок фестивала ще го превърне в традиция.

Fyeld е сред групите, които подкрепиха първото издание на фестивала и ето че само две години по-късно те са готови да се качат на сцената в Мъглиж със … специално подготвена за събитието нова песен, която носи заглавието "(Ain’t Nobody Got) Time For Death".
 
След фестивалното участие, феновете на dirty grooves metal бандата ще могат я чуят в пловдивския клуб "Stage 51" на 9 октомври и на следващия ден (10 октомври) в клуб "Рогача", Ямбол.
 
За музиката, живота и всичко останало Боян "Hellbobz" Генов (вокали, китара), Веселин "Master Chi" Чипилов (бас, беквокали), Добромир "Dodo" Вълков (барабани, перкусии), Timo Puukko (програминг, китари) и Симеон "Monk" Чакъров (китари) говорят пред колегите от MIKA. Може да откриете пълния текст на интервю с момчетата тук:
 
Fyeld е група, добре позната на българските метъл фенове както от трите ѝ участия на Spirit Оf Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и (hed) p.e. у нас.
 
Повече за предстоящите концерти на Fyeld може да научите от официалната страница на бандата във Facebook.

Снимка: Георги Спиров

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички