Нова супергрупа тръгва на турне с легендарни български рок хитове


Нова супергрупа тръгва на турне с легендарни български рок хитове

4721

Три поколения музиканти и най-големите хитове в българската рок музика – това е най-новата супергрупа Легендите.

Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, и Любо Киров се събират за поредица от концерти в цяла България, с които ще разкажат историята на българския рок през най-емблематичните си песни от последните 40 години. Сред тях са "След десет години", "Жулиета", "Да те жадувам", "Ледено момиче", "Има ли цветя" и още много други, като пълният списък ще остане тайна до самото начало на турнето.

Бургас и Варна са първите градове от обиколката на бандата, която ще се  изяви в летните театри от 20.30 ч. на 14 и 15 септември. "Концертите във Варна и Бургас са първите два от турнето на Легендите и за нас те са изключително важни. Силно мотивирани сме да ги осъществим по най-добрия начин. Надяваме се хората, които дойдат, да получат ново и уникално преживяване и да си тръгнат доволни и щастливи", коментира Митко Кърнев.

Музикалното дежа-вю ще бъде пресъздадено от самите автори и изпълнители на хитовете на сцената, както и от оригиналните аранжименти, в които публиката ще има удоволствието да чуе любимите си песни. Специална мултимедия с автентични кадри ще въвежда в духа на времето, в което парчетата са създадени.  "Това е своеобразна машина на времето, която ще ви преведе през историята на българската рок музика", обобщава Любо Киров. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на любимите ѝ песни.

Видео от първото участие на Легендите: https://www.youtube.com/watch?v=OwFxscFdcv4  Снимки от репетиционната - тук:
https://www.dropbox.com/sh/faw688q2roparwb/AAA4qz7VbqDNw3BdLVSBT_hqa?dl=0 Facebook страница на Легендите: https://www.facebook.com/TheLegendsBG

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички