Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с Избран


Финалистката от X Factor Невена Пейкова дебютира с Избран

4639

Магнетично сценично присъствие, мощен вокал с характерен тембър и впечатляващо представяне на самия финал в третия сезон на X Factor – така публиката познава Невена Пейкова.

Три месеца след дебюта си с "Любов за пръв път" заедно с Михаела Маринова и Кристина Дончева, тя представи първия си солов проект, продуциран от "Вирджиния Рекърдс". "Избран" е по музика на тандема Ollipop и Holly Martin, в чиято биография са хитове в класациите на над 10 държави и които са автори и на "Стъпка напред" на Михаела Маринова. Хип-хоп звездата Venci Venc’ пък е проявил лиричната си страна, пишейки красивия текст на песента.  

Сред най-впечатляващите кадри в клипа са подводните сцени, за които се налага Невена и екранният ѝ партньор - националният шампион по бийтбокс за 2011 Искрен Тончев-Искрата, да прекарат доста време под повърхността. Предизвикателството им отправя режисьорът Никола Дамов, чиято елегантна визуална концепция хармонира със звученето на песента.

Специално за част от сцените дизайнерът и стилист Антония Йорданова създава две рокли, а в останалите Невена носи модели на PINKO.

Виж клипа тук:

http://vbox7.com/user:virginiarecords?p=allvideos

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички